Вхід | Реєстрація

У Нехворощі гаряче обговорювали стан доріг

У Нехворощі гаряче обговорювали стан доріг

9 червня в Нехворощі відбулися збори громадськості, ініційовані депутатом районної ради Віктором Дубовичем. Причиною невдоволення селян є давня проблема: аварійний стан дороги в самому селі і на під’їздах до нього. Час від часу на цьому відрізку шляху проводиться ямковий ремонт, але асфальтове покриття потребує капітального.
На прохання нехворощан, райдержадміністрацією на зібрання були запрошені представники Служби автомобільних доріг в Полтавській області.
Як пояснив учасникам зібрання голова РДА Сергій Бульбаха, дорога має державне значення, а отже фінансується з дербюджету, тому, при всьому бажанні, районна влада не може виділити кошти на її ремонт з місцевої скарбниці. За словами заступника начальника Служби автомобільних доріг з експлуатаційного утримання Анатолія Мягкохліба, з державного бюджету на Полтавську область в цьому році виділено недостатньо коштів для проведення ремонтних робіт. Та Анатолій Іванович запевнив, що вже в цьому місяці буде розпочато ямковий ремонт дороги та аварійний ремонт найнебезпечніших відрізків відфрезованим матеріалом. Сергій Володимирович, у свою чергу, пообіцяв, що буде частим гостем у кабінетах обласного керівництва аж доки проблема не вирішиться. Також голова РДА запевнив, що звернеться до народного депутата Андрія Реки, аби той посприяв у виділенні коштів з державного бюджету на капремонт цього відрізку дороги.
 


Автор: Новосанжарська райдержадміністрація


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 червня 2015, 10:22 | Нові Cанжари | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації