Вхід | Реєстрація

Підкорювачі Європи!

Підкорювачі Європи!

Для того щоб представляти честь нашої країни на міжнародній арені потрібно бути справжнім патріотом, віддати всі сили на підготовку на протязі більш ніж півроку і не бути впевненим що поїздка відбудеться. Але дякуючи підтримці ТОВ АФ «Аршиця», ТОВ АФ «Добробут», БФ «ПГЗК», ФГ «Віват – 2011», ФГ «Ліс», ФГ «Кристал», ФГ «Шанс», ПСП «Олена», ФГ «Громада», ФГ «Вектор-агро», ПСП «Ольга», Бутенківській сільській раді, ФГ «Відродження», чемпіони України з армспорту 2015 року Вадим Халява (Чорбівка), Маринка Левченко (Кобеляки), Ліна Деменко (Проскури), Яніна Назарько (Кобеляки), Руслана Кулик (Кобеляки), Юлія Калашнікова (Бутенки) змогли потрапити на чемпіонат Європи з армспорту, що проходив 1-7 червня в м.Софія (Болгарія).

Потрібно також наголосити, що поїздка спортсменів інших регіонів теж відбувалась в більшій мірі за рахунок аграрних та виробничих підприємств країни. Завдяки нашим спортсменам збірна України з 24 команд Європи виборола 3 командне місце, друге місце  - Туреччина, перше – Росія. В особистому заліку кобелячани вибороли дві бронзові нагороди, сім четвертих місць і одне п’яте. Дещо на результат вплинула  36 годинна поїздка, але і рівень цьогорічного чемпіонату був найвищим за останні роки,тому кожен поєдинок був надважким. Для бажаючих, всі поєдинки чемпіонату Європи можна переглянути на інтернет каналі в Ютуб.

В перші дні змагалися молодші рукоборці, так  дебютантка змагань Руслана Кулик, учениця Кобеляцької ЗОШ №2 у ваговій до 70 кг на рівних змагаючись з чемпіонами інших країн посіла два четвертих місця, Яна Назарько, учениця НВК №1 у ваговій до 60 кг долею жереба поступилась лише чинній чемпіонці світу та Європи і посіла четверте місце на праву руку, Ліна Деменко у ваговій до 70 кг до 21 року виборола теж два четвертих місця, Вадим Халява у ваговій до 60 кг виборов 5 місце лівою, Юлія Калашнікова у ваговій +70 кг змогла зруйнувати завісу четвертих місць і виборола дві бронзові медалі. На третій і четвертий день змагань у боротьбі серед дорослих Маринка Левченко показала прекрасну боротьбу але отримавши два спірних фола в майже перемозі над багаторазовою чемпіонкою світу Бабаєвою С. із Словаччини посіла два четвертих місця. Зараз армспортсмени кобеляччини почали підготовку до чемпіонату світу, що пройде у вересні місяці в м.Куала Лумпур (Малайзія), а це значить що канікул у них не буде…честь країни важливіше!

Р.S. І дивлячись боротьбу на змаганнях і дружні відносини після поєдинків між спортсменами сусідніх країн та всієї Європи так і хочеться сказати, що не має війни там де немає «брудної» політики. І сиділи ми в українських тонах з прапорами, підтримували наших спортсменів, а поряд з нами майже пліч о пліч  рукоборці з Росії пітримували своїх спортсменів…


Автор: «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 червня 2015, 17:04 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації