Вхід | Реєстрація

І знову перші

І знову перші

5 червня на стадіоні «Нові Санжари» відбувся дитячий турнір з міні-футболу на призи клубу «Шкіряний м’яч».

На спортивне свято завітали 10 команд загальноосвітніх закладів району. Перед початком учасників змагань привітав методист відділу освіти Леонід Береза, який відмітив, що четвертий рік поспіль та всьоме за останні 10 років наш район посів І-е загальнокомандне місце в обласній спартакіаді школярів. Він подякував спортсменам та вчителям фізкультури за якісну організацію спортивних шкільних та районних змагань. З вітальним словом до присутніх звернувся голова районної ради Геннадій Супрун, який привітав учасників турніру зі спортивним святом, побажав усім міцного здоров’я, спортивних успіхів та рекордів, мирного неба й благополуччя.

Команди-учасниці були розділені на три групи, де ігри проводилися за коловою системою. Незважаючи на спекотну погоду, ігри проходили у напруженій боротьбі та на великих швидкостях. Одноосібними лідерами у свої підгрупах, не програвши жодної гри, стали футболісти з Нових Санжар, Руденківки та Стовбиної Долини. Вони вийшли до півфіналу разом з юнаками з Шедієвого, які посіли 2-е місце у своїй підгрупі. За підсумками жеребкування у півфіналі грали юнаки Стовбиної Долини з однолітками з Шедієвого, а новосанжарці — з руденчанами, своїми постійними суперниками. У першій зустрічі стовбинодолиняни виглядали більш впевненими та досвідченими, про що говорить і результат (2:0). Друга зустріч  за кількістю моментів, індивідуальною майстерністю, напругою та швидкостями була гідна фіналу. Але, як говориться, вдома і стіни помагають. Команда тренерів Олександра Дерев’янка та Олександра Кольби перемогла з рахунком 1:0 та вийшла до фіналу змагань. У матчі за 3-е місце команда Сергія Скляра та Максима Подовжнього впевнено перемогла однолітків з Шедієвого (7:0), а новосанжарці в напруженій боротьбі вибороли І-е місце у грі з стовбинодолинянами.

По закінченні турніру переможці та призери отримали спортивні грамоти. Призери змагань були нагороджені футбольними м’ячами. Суддівською колегією були визначені кращі гравці: Максим Муха та Артем Івко з Нових Санжар, Назар Ділієв зі Стовбиної Долини та Едуард Гасанов з Руденківки. Вони були відзначені грамотами відділу освіти.


Автор: «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 червня 2015, 12:39 | Нові Cанжари | Суспільство
1. vitalij83 / 11 червня 2015, 13:08
Шановні читачі "Ехо з регіогу" з ФК «Колос» (Пашківка, Козельщинський район, Полтавська область) приймають участь у чемпіонаті емблем серед аматорських колективів України, який проводить газета «Український футбол» на своїй сторінці - Посилання на vk.com Ми змагаємося у 9 групі. Старт голосування сьогодні, 11 червня з 12 години до завтра - 12:00. Прошу Вас проголосувати за нас, «Колос» (Пашківка).
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації