Вхід | Реєстрація

У райцентрі загинув скутерист

У райцентрі загинув скутерист

Трагедія сталася в ніч із суботи на неділю прямо в центрі Кобеляк.

Якщо говорити протокольною мовою, то мопед рухався по вулиці 1-го Травня до перехрестя з вулицею Касьяна. Водій не справився із керуванням і допустив перекидання. Унаслідок цього молодий мешканець Кобеляк отримав тяжку травму шиї. І через кілька хвилин після ДТП помер.

Свідками ДТП були двоє молодих людей, які сиділи на лавці, що розташована на вулиці Касьяна. За їх словами, на проїжджій частині не було жодного транспортного засобу, окрім злощасного скутера. Молоді люди почули шум від перекидання скутера. Побачивши, що водій травмований, викликали швидку допомогу. Після цього до місця події під’їхала патрульна машина ДАІ. Як розповів начальник ВДАІ Кобеляцького району Володимир Голтвянський, на той момент правоохоронці ще не отримували повідомлення про аварію. Вони просто проводили патрулювання в цьому районі.

Володимир Голтвянський прокоментував:

— На жаль, є підстави думати, що це лише початок трагедій за участю скутеристів. У Кобеляках відремонтували дороги, погода прекрасна. Люди активно їздять на скутерах, їздять, будемо говорити прямо, — п’яні. Не всі, звичайно, але давно помічено, що скутеристи часто дозволяють собі пити пиво, а потім сідати за кермо. Крім того, люди нехтують Правилами дорожнього руху і власною безпекою. Ось і в цьому випадку загиблий їхав без шолома, який із великою вірогідністю врятував би його від смерті. Скутеристи часто ображаються на міліціонерів за те, що ми караємо їх за їзду без шолома. І даремно. Невже краще, коли все отак закінчується?

Начальник ДАІ через газету вчергове попрохав скутеристів їздити в шоломах, виконувати вимоги ПДР і, звичайно ж, не сідати за кермо в стані алкогольного сп’яніння.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 червня 2015, 16:38 | Кобеляки | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації