Вхід | Реєстрація

Кобелячанки перемогли у трьох номінаціях

Кобелячанки перемогли у трьох номінаціях

11 червня в Полтавському обласному центрі естетичного виховання учнівської молоді відбулася урочиста церемонія відзначення переможниць та учасниць ІІ-го обласного конкурсу «Успішна жінка Полтавщини».

Мета цього заходу — підвищення суспільно-політичної активності жінок та їхнього соціального статусу. Цього року 29 учасниць змагалися в тринадцятьох номінаціях. Конкурс є обласним заходом у рамках реалізації державної політики в сфері забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків.

Кобеляцький район представляли Юлія Гамаль, заступник головного редактора газети «Колос», Галина Зайченко, красненський сільський голова, Олена Пашко, мати багатодітної родини (шість власних та троє прийомних дітей), Раїса Бобошко, голова ради держслужби «Ветеранська дружба», та Ольга Попова, керівник хореографічного колективу «Чебреці».

Отож, трьом кобеляцьким конкурсанткам вдалося отримати найвищі нагороди у цьому конкурсі. Юлія Гамаль перемогла в номінації «Представник засобів масової інформації». Кращим представником органів місцевого самоврядування стала Ганна Зайченко. А «Берегинею роду» визнано Олену Пашко.


Автор: «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 червня 2015, 09:26 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації