Вхід | Реєстрація

Депутати розглянули одне питання

12 червня відбулася позачергова тридцять сьома сесія шостого скликання Новосанжарської районної ради. На зібрання прибули 31 районний обранець.

Порядок денний сесії складався з одного питання: «Про звернення депутатів Новосанжарської районної ради до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, Полтавської обласної державної адміністрації, Полтавської обласної ради щодо недопущення проведення в Україні широкомасштабної адміністративно-територіальної реформи, у наслідок якої мають бути ліквідовані більшість районів та місцевих рад, зокрема Новосанжарський район Полтавської області».

Після непростого обговорення, у якому брали участь депутати районної ради, сільські голови, представники громадськості, проект рішення був прийнятий за основу.

Урахувавши всі внесені на пленарному засіданні пропозиції і зауваження, депутати затвердили проект рішення.


Автор: «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 червня 2015, 20:04 | Нові Cанжари | Суспільство
1. Боб Роб / 20 червня 2015, 19:02
Отакої,так при проведенні тер.реформи вже й райони ліквідують,а може й область?Ну йопрст,які далекоглядні депутати.;)Їх все влаштовує,їм все підходить.А тут бац,реформа,й прощай сесійне задоволення і суспільна значимість.На сесії облради затвердили перспективний план тер.об"єднання ,проспали,а тепер лист президенту(султану),скоморохи чесн слово.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації