Вхід | Реєстрація

Персонал відомчих пожежних охорон установ виконання покарань підвищує професійну майстерність

Персонал відомчих пожежних охорон установ виконання покарань підвищує професійну майстерність

З метою забезпечення пожежної безпеки на об’єктах установ виконання покарань Полтавщини  у пожежонебезпечний весняно – літній період 2015 року, днями  на базі Божковської виправної колонії (№16), Крюковської виправної колонії (№29) та Надержинщинської виправної колонії (№65) було організовано проведення спільних практичних навчань по гасінню умовної пожежі з підрозділом оперативно – рятувальної служби цивільного захисту ДСНС в Полтавському районі.

За задумом, в приміщенні колишнього АЗС (складу ПММ) внаслідок необережного поводження з легкозаймистими матеріалами та вибухонебезпечними речовинами виникла пожежа. У ході навчань було відпрацьовано злагодженість дій бойового розрахунку відомчих пожежних охорон та добровільних пожежних команд установ.

Первинна локалізація пожежі здійснювалась за допомогою первинних засобів пожежогасіння та пожежних автомобілів відомчої пожежної охорони установи та підрозділу ДСНС в Полтавському районі.

З метою недопущення поширення вогню подальша ліквідація пожежі проводилася за допомогою подачі води до місця виникнення пожежі від пожежних автомобілів, що були розміщені біля палаючої будівлі.

Особовий склад з поставленим завданням впорався. В результаті вірних та злагоджених дій персоналу ВПО установ та підрозділу ДСНС в Полтавському районі умовні пожежі було локалізовано та ліквідовано.

Також враховуючи ступінь пожежної небезпеки у спекотний літній період персоналом пожежно – рятувального підрозділу та відомчих пожежних охорон були проведені додаткові теоретичні заняття з особовим складом установи, а засудженим наголошено на дотриманні правил пожежної безпеки.

Завдяки проведенню таких практичних навчань підвищується рівень майстерності особового складу, що в свою чергу позитивно впливає на бойову готовність та професійні дії при виникненні пожеж.


Автор: Прес-служба управління ДПтС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 червня 2015, 13:34 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації