Вхід | Реєстрація

Бюро легалізації без роботи не залишаться

Бюро легалізації без роботи не залишаться

Не дивлячись на те, що українцям вчергове відмовили в скасуванні візового режиму з країнами Євросоюзу, мало хто сумнівається в тому, що довгий і тяжкий шлях до Європи врешті-решт буде пройдено. Війна на Донбасі рано чи пізно закінчиться, а українські владоможці таки виконають вимоги для реалізації безвізового режиму.

Але й без цього мільйони українців щороку відвідують всі, без виключення держави Європи. Якщо за перших років незалежності поза конкуренцією по частоті відвідин була Російська Федерація, то нині ситуація кардинально змінилася. Все більше й більше громадян України віддають перевагу Польщі, перед значно більшою і, колись ментально ближчою Росією. І можна не сумніватися, що дана тенденція буде лише посилюватися. Адже після війни на Донбасі про якусь ментальну спорідненість і братські стосунки з росіянами говорити досить важко. Туристам у Російській Федерації дивитись особливо ні на що, а зарплати  найманих працівників у тій же Польщі, не кажучи про Данію, Італію чи Норвегію по меншій мірі не поступаються заробіткам у Росії.

Зважаючи на це різноманітні бюро легалізації та фірми, що проводять нострифікацію дипломів, здійснюють переклади документів, незважаючи на загальну кризу, без роботи не залишаться. Замовити апостиль в Україні можна передусім у Києві. До переваг столичних фахівців можна зарахувати передусім досить високу кваліфікацію співробітників, особливо, перекладачів. Не менш важливо й те, що столичні бюро легалізації добре знають специфіку роботи потрібних міністерств та відомств. Зрештою вони, працівники цих бюро, живуть з бюрократами в одному місті. Щодо цін на послуги, то в провінції вони можуть бути нижчими. Але не факт, що відповідатимуть бажаним критеріям якості.

Потрібно відзначити, що на даному ринку послуг, як і скрізь, де можна заробити гроші не махаючи при цьому лопатою, достатньо дилетантів, а то й відвертих шахраїв. Але це – не біда. Адже репутацію фірми чи бюро досить легко перевірити за допомогою всезнаючого інтернету. Достатньо подивитись відгуки або й просто зважити на часовий проміжок часу протягом якого вибрана вами структура працює на ринку. Важливо звернути увагу на асортимент послуг. Надто низькі у порівнянні із конкурентами ціна мають насторожити. Потрібно пам’ятати народну мудрість про скнару, який в результаті завжди платить двічі.

Тобто нічого складного і неординарного у виборі бюро легалізації немає. Потрібно лише не поспішати і робити вибір зважено. І тоді бажана Європа гостинно прийме вас в якості студента чи робітника.


Автор: Степан ЛУГОВИЙ
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 червня 2015, 18:34 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації