Вхід | Реєстрація

Бібліотекарі Полтавщини серед кращих піарників України

Бібліотекарі Полтавщини серед кращих піарників України

Бібліотекарі  Полтавщини стали учасниками  зустрічі  найкращих бібліотечних  піарників  України.

Переможці  конкурсу  проектів «Регіональні піар-офіси сучасних бібліотек» з Одещини, Київщини, Хмельниччини, Закарпаття, Львова, Харкова, Чернігова, Слов’янська поділилися власним досвідом співпраці  із засобами масової інформації  та  розповіли  про свої  успіхи та проблеми.

Роботу полтавських бібліотекарів  презентувала керівник офісу  Тетяна Сафронова з Лубенської центральної  районної бібліотеки ім. В. Малика. Лілія Василькова з Оржиці, Ольга Красюк з Гадяча, лубенка  Людмила Шовкопляс  , сільські бібліотекарі Лубенщини Олена Симоненко  та  Лариса Павлунік  отримала сертифікати   від  голови  центру медіареформ  Людмили  Гуменюк , головного  редактора сайту  podrobnosti.ua (телеканал «Інтер»)  Михайлини Скорик  та  представника  програми «Бібліоміст» Віталія Чумака. Працівники  полтавських  книгозбірень   в  черговий раз  засвідчили свою  високу професійну  майстерність  та  отримали  всеукраїнське визнання.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації