Вхід | Реєстрація

У Полтаві журналіст побив озброєного депутата

У Полтаві журналіст побив озброєного депутата

Як повідомляють правоохоронці на даний час міліція ретельно вивчає обставини події.

Встановлено, що депутат отримав легкі тілесні ушкодження. Відомо, що сварка між 54-річним депутатом Новосанжарської райради Миколаєм Горященко та 26-річним співробітником студії «Місто» Олександром Наконечним виникла четвертого липня близько 22:30, на одній із вулиць Полтави.

За попередньою інформацією, до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено два факти: хуліганство та спричинення легких тілесних ушкоджень. Правоохоронці з’ясовують причини конфліктної ситуації.

За версією депутата до нього увечері пристала підвипивша компанія, почали чіплятися і Миколай Горященко витягнув травматичний пістолет та зробив попереджувальний постріл. У відповідь компанія відібрала у нього пістолет і побила його.

За версією ж Олександра Наконечного, який був серед вищезгаданої компанії, депутат сам перший звернувся до нього і почав погрожувати пістолетом, імовірно сплутавши Олександра з кимось іншим. У відповідь чоловіки відібрали у депутатат пістолет, затримали його і викликали міліцію.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 липня 2015, 12:03 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації