Вхід | Реєстрація

Родина Тітаренків заснувала будинок сімейного типу

Родина Тітаренків заснувала будинок сімейного типу

8 липня у Всеукраїнський день родини в селі Чорбівка відбулося відкриття дитячого будинку сімейного типу. Це вже четвертий дитячий будинок в районі такого формату. На відкритті були присутні голова райдержадміністрації Таміла Шевченко, голова районної ради Василь Мирошнеченко, перший заступник голови райдержадміністрації Жанна Шевцова.
ДБСМ відкрила сім'я Василя та Алли Тітаренків. У 2006 році вони перші в районі створили прийомну сім’ю, маючи трьох власних дітей, прийняли двох малюків, позбавлених батьківського піклування. Згодом до родини влаштовано ще п'ятеро дітей, що дало можливість сім’ї Тітаренків отримала статус дитячого будинку сімейного типу. Наразі в родині проживає та виховується семеро дітей сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування: Аліна, Любов, Сергій, Анастасія, Анна, Владислав та Андрій.
У сім’ї створені всі умови для нормального розвитку та виховання дітей, в якій панує взаєморозуміння, турбота одне про одного, взаємопідтримка.
За сумлінне батьківство, враховуючи значний внесок у виховання дітей у сім'ї, збереження та розвиток сімейних традицій, підвищення рівня духовних, моральних цінностей та авторитету української родини, в рамках обласної акції «Відповідальне батьківство – щасливе дитинство», родина Тітаренків була відзначена почесною грамотою.
Керівництвом району було вручено родині Тітаренків цінні подарунки від облдержадміністрації та райдержадміністрації.
 


Автор: Кобеляцька райдержадміністрація


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 липня 2015, 10:00 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації