Вхід | Реєстрація

Найбільше м’ячів забили «Процики»

Найбільше м’ячів забили «Процики»

У неділю 12 липня були зіграні матчі другого туру чемпіонату з пляжного футболу.

Першими на полі зустрілися кобеляцькі команди «Stihl» та «Кухлики». За колектив з іноземною назвою виступають Євген Волочай, Олег Маньківський та Віталій Пищита. Ці спортсмени мають неофіційний статус «зірок» районних чемпіонатів. Ворота команди захищає Роман Мілько, незмінний голкіпер «Маленьких Сов». Також за колектив грають Олександр Войт, Євген Ясинський та Олександр Ляшенко й інші футболісти-аматори. Гравці «Stihl» свій перший матч провели на «ура». За три періоди вони забили у ворота Олександра Логвиненка шість голів. Їх суперники змогли відквитати у другому таймі лише один гол престижу. Рахунок зустрічі: 6:1 на користь «Stihl».

Наступними у двобої зійшлись кобеляцькі «Аматори» та шенгурівський «Лан». Місцевою командою опікується Роман Бутко. Вони з перемінним успіхом виступають у чемпіонатах, які організовує районна федерація футболу. Шенгуряни ж грають своїм звичним складом як на малому, так і на великому полі. Грають і перемагають. У матчі «Аматори» проти «Лану» кращими були останні. «Ланівці» переграли суперників із рахунком 6:3.

Третій матч цього недільного дня був між «Проц-Енерго» та «Нивою» з Бродщини. «Процики» відразу налаштувались зайняти призові місця у пляжному чемпіонаті, тому протягом трьох дванадцятихвилинок бомбардували ворота бродщинського голкіпера Сергія Митька. 9:1 — перемогли футболісти «Проц-Енерго».

На завершення спортивного уікенду команда «Добробут» зіграла з «Будівельником». За аграрний колектив виступають працівники однойменної фірми. Їх склад підсилили красняни Віталій Мега та Василь Овчаренко. «Добробутівці» достойно виступили у цьому поєдинку, зігравши проти «будівельників» із результатом 5:6.

Турнірна таблиця

чемпіонату федерації футболу Кобеляцького району

 з пляжного футболу серед аматорських команд 2015 року

станом на 16.07.2015 р.

Група «А»

Назва команди

І

В

ВО

П

ПО

М

РМ

О

1

«Будівельник»

2

1

1

0

0

7:6

+1

5

2

«Stihl»

1

1

0

0

0

6:1

+5

3

3

«Кухлики»

2

0

0

1

1

2:7

­5

1

4

«Добробут»

1

0

0

1

0

5:6

­1

0

 

Група «Б»

Команда

І

В

ВО

П

ПО

М

РМ

О

1

«Лан»

2

2

0

0

0

15:6

+9

6

2

«ПроцЕнерго»

1

1

0

0

0

9:1

+8

3

3

«Аматори»

1

0

0

1

0

3:6

­3

0

4

«Нива»

2

0

0

2

0

4:18

­14

0

 


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 липня 2015, 16:24 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації