Вхід | Реєстрація

Півтора мільйона для будівництва водогону

Півтора мільйона для будівництва водогону

Нещодавно відбулася сходка жителів села Красне, яку провела сільський голова Анна Зайченко.

На зібранні розглядалося питання про участь мешканців цього населеного пункту у швейцарсько-українському проекті DESPRO, що допоможе забезпечити краснян якісною питною водою.

Участь у зборах взяли голова Кобеляцької РДА Таміла Шевченко, голова райради Василь Мирошнеченко, депутати районної ради Анатолій Таранушич та Наталія Пузина.

Анна Зайченко представила присутнім представників підрядної організації, які виконуватимуть будівельні роботи, та ознайомила з фінансовою частиною проекту. Сільський голова наголосила, що його виконання здійснюватиметься за рахунок співфінансування кількох джерел: місцевого, районного бюджетів, коштів DESPRO, спонсорів та самої громади.

Таміла Шевченко та Василь Мирошнеченко запевнили, що на черговій сесії районної ради буде виділено 100 тисяч гривень із районного бюджету на реалізацію проекту з будівництва водогону в Красному. Також Василь Іванович додав, що районна рада підготовить звернення до голови Полтавської облради з проханням виділити кошти з обласного бюджету для фінансової підтримки жителів Красненської територіальної громади.

Представники громади погодилась на участь у проекті з будівництва водогону. Тепер вони уточнюють списків бажаючих провести воду. За даними, які озвучила сільський голова, це близько ста дворів.

 

Для довідки:

Загальна протяжність водогону складає 9,3 кілометра. Кошти на реалізацію проекту будуть виділені з таких джерел: районний бюджет — 100 тисяч гривень; сільський бюджет — 200 тисяч; DESPRO — 630 тисяч; громада — 400 тисяч; спонсори — 150 тисяч.


Автор: «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 липня 2015, 10:01 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації