Вхід | Реєстрація

«На сьогодні субсидія призначена 1811 чоловікам»

Такі дані оприлюднила Наталія Гомля, начальник Управління праці і соціального захисту населення.
Наталія Григорівна зазначила, що працівники установи ведуть активну роз’яснювальну роботу серед населення:

— В Управлінні праці, у Пенсійному фонді, у Центрі зайнятості і в усіх сільських радах розміщені «Пам’ятки одержувача субсидії». У методичці чітко вказано, кому призначається субсидія, порядок подачі документів, терміни призначення, розрахунки та інша інформація з приводу оформлення цієї допомоги. Крім того, між нашими спеціалістами й уповноваженими з питань субсидій у сільських та селищній радах налагоджена тісна співпраця. Неодноразово ми проводили для цих людей відповідні навчання, щоб донести зміни, які відбуваються в чинному законодавстві. Також інформуємо населення через засоби масової інформації.

Зі слів Наталії Григорівни, усі організаційні й підготовчі заходи щодо призначення субсидії в Управлінні відпрацьовуються. Станом на 14 липня така допомога призначена 1811 чоловікам. Усього ж заяви на отримання субсидії подали 1914 жителів району.

— Ця робота продовжується. У період опалювального сезону чекаємо дещо більше заяв від громадян, — продовжує Наталія Гомля. — Великого напливу людей немає. Ми практикуємо попередній запис, тож відвідувач може нам зателефонувати і домовитись. Працюємо, звичайно, без обідньої перерви.

Щодо проблем із оформленням або отриманням субсидії, то начальник Управління праці зазначила, що при необхідності спеціалісти звертаються за допомогою до департаменту. А вже департамент надсилає запит до міністерства, щоб отримати необхідне роз’яснення.

Наостанок Наталія Григорівна наголосила, що всі жителі Новосанжарського району, які мають якісь питання з приводу оформлення субсидії, можуть телефонувати за номером 3–16–08 ( з понеділка по четвер — з 8:00 до 17:15, у п’ятницю — з 8:00 до 16:00) або звертатися за адресою: вулиця Леніна, 30/1.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 липня 2015, 10:00 | Нові Cанжари | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації