Вхід | Реєстрація

Депутати міськради збільшили видатки на ремонт кобеляцьких доріг

Депутати міськради збільшили видатки на ремонт кобеляцьких доріг

У п’ятницю відбулася чергова сесія Кобеляцької міської ради. Депутати проголосували pf зміни до рішення про бюджет міста Кобеляки на 2015 рік, розподіливши кошти перевиконання доходної частини міської казни за різними напрямками використання. Найбільше бюджетних коштів було спрямовано на ремонт кобеляцьких доріг.

Так, народні обранці ухвалили рішення про збільшення видатків на експлуатаційне утримання міських доріг на 70 тисяч гривень. Також додатково спрямували 222 тисячі гривень на поточний ремонт дорожного покриття. Крім того, передбачили додаткові 190 тисяч гривень на капітальний ремонт кобеляцьких доріг.

Починаючи з серпня цього року, зазначені кошти можна буде використати. Тож черговий активний етап ремонту доріг в місті Кобеляки слід очікувати через два-три тижні. 
 


Автор: Кобеляцька міська рада


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 липня 2015, 17:17 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації