Вхід | Реєстрація

Стартував літній міні-футбольний чемпіонат

Стартував літній міні-футбольний чемпіонат

Уже в перший ігровий день глядачі побачили вилучення, чимало красивих голів і драматичну розв’язку матчу між «Колосом» та «Гетьманом».

Велику перевагу над суперником мала хіба що руденківська «Зоря-2», яка у першому таймі створила десяток моментів біля воріт «Полузір’я», але забила лише раз зусиллями Геннадія Власенка. Утім, полузірці знайшли у собі сили і відігратися, і потримати руденчан у напрузі аж до другого тайму. Проте у ньому клас таки дався взнаки. Спочатку «Зоря-2» вийшла вперед у рахунку, а потім «Полузір’я» залишилося без основного голкіпера, який, перериваючи вихід сам на сам, зіграв рукою за межами штрафного майданчика. Наприкінці гри руденчани ще забили третій гол і перемогли у дебютній зустрічі (3:1).

У другому матчі постійно лідирував «Маяк» із Малого Кобелячка, а «Темп» із Сухої Маячки був у ролі того, хто наздоганяє. Зрівнювати рахунок особливо ефектно вдавалося форварду «Темпу» Ігорю Близнюку, який одного разу пробив воротаря суперників ударом із центру поля (!), а потім пострілом зі штрафного ледь не відбив голкіперу руки, таки загативши круглого в сітку. Та ні двох голів Близнюка, ні його гольової передачі не вистачило команді для перемоги. «Маяк», завдяки голу Варича-молодшого та хет-трику Пустовіта, здобув мінімальну перемогу.

У третій зустрічі між собою змагалися новосанжарські команди «Чкалова» та «Омега». У першому таймі перевагою володіли останні і до перерви справедливо вели з рахунком 2:0 після голу Віталія Урезченка та автоголу захисника «Чкалового». У другому таймі «чкаловці» двічі скорочували рахунок, але поразки у першій зустрічі не уникнули. Переможний гол за «Омегу» забив Сергій Громенко: 3:2 — і його команда набирає три очки.

Найбільш видовищним видався останній поєдинок між «Колосом» та «Гетьманом». На початку гри команди обмінялися голами. У «Гетьмана» Тодавчич пробив під опорну ногу воротарю суперників, а у «Колоса» Євген Писаренко вистрілив точно у дев’ятку: 1:1. Потім команди порівну атакували, але більше щастило «Гетьману». Спочатку Сергій Рибка скористався помилкою голкіпера при виході з воріт і вивів свою команду уперед: 2:1. У другому таймі цю ж процедуру повторив Роман Губарик, який із центру поля спокійно котнув м’яч у залишені кіпером ворота: 3:1. На додачу гравці «Колоса» зіграли рукою у штрафній і отримали пенальті у власні ворота, який реалізував Владислав Гук: 4:1. Здавалося, питання переможця у матчі зняте. Але спочатку Євген Писаренко, а потім Олексій Конюша скоротили відставання до мінімального: 4:3. Найбільш гарячими видалися останні хвилини матчу. Спочатку гравці «Гетьмана» вшосте порушили правила і отримали у свої ворота 10-метровий удар. Проте голкіпер Олександр Яценко з ударом Євгена Писаренка впорався. А на останніх секундах матчу наступила кульмінація. Гравець «Гетьмана» зіграв рукою у метрах семи від воріт. І Олексій Конюша міг пробивати без стінки по воротах, які захищав лише воротар. Час матчу вже вийшов, тому цей удар мав або принести «Колосу» нічию, або залишити його ні з чим. Футболіст розігнався, приклався до м’яча і… дзвін стійки поховав надії стовбинодолинців бодай на нічию. А «Гетьман» таки зберіг дебютну перемогу: 4:3.

Гарний початок для п’ятого літнього чемпіонату: стільки яскравих моментів лише за один ігровий день. Далі буде ще цікавіше.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 липня 2015, 17:20 | Нові Cанжари | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації