Вхід | Реєстрація

У погоню за «Гетьманом»

У погоню за «Гетьманом»

Після трьох зіграних турів команда з Галущиної Греблі продовжує очолювати непросту групу «А». А от у групі «Б» триває двовладдя: порівну очок мають «Зоря-1» та «Центр молоді».

 

Групи рівних та нерівних

Волею жеребу у групі «А» зібралися доволі сильні команди. Тому кожен матч видається напруженим. А питання переможця часто знімається лише на останніх секундах. Або не знімається зовсім. До прикладу, у 3‑ому турі аж три поєдинки цієї групи завершилися результативними нічиїми. Новосанжарці з «Чкалова» перемагали руденківську «Зорю-2» з рахунком 4:0 (!), але потім втратили перевагу і дозволили суперникам зрівняти рахунок: 4:4. «Маяк» з Малого Кобелячка поступався стовбинодолинському «Колосу» з рахунком 2:0, потім перемагав суперника (4:3). Але зрештою гра завершилася унічию: 4:4.

У останньому поєдинку ігрового дня лідер групи галущиногреблянський «Гетьман» зустрічався з новосанжарською «Омегою». Двічі у рахунку вели новосанжарці після влучних ударів Мирослава Коляди. Але двічі галущанам вдавалося відігруватися. У першому випадку Роман Тодавчич забив чи не найкрасивіший гол у трьох турах. Після його удару з дуже гострого кута м’яч влучив у поперечину, потім у стійку і відскочив до воріт. При рахунку 2:1 той-таки Тодавчич пробив по воротах здалеку, підібрав відскок і зблизька розстріляв ворота суперників: 2:2. «Гетьман» не виграє, але залишається лідером. Проте розслаблятися футболістам із Галущиної Греблі не рекомендується, адже позаду на відстані однієї перемоги — аж п’ять команд, готових поборотися за перші місця.

У групі «Б» все поки що не так цікаво. Тут «Зоря-1» та «Центр молоді» є незаперечним лідерами, які з 99‑відсотковою імовірністю і розіграють між собою перше і друге місця турнірної таблиці. Проте особиста зустріч між командами відбудеться аж у шостому турі. А поки що лідери розминаються на слабших суперниках і відпрацьовують ігрові схеми.

 

Хто кращий?

Навіть у рівних за силою групах (особливо — у рівних за силою групах) велике значення мають індивідуальності: гравці, які можуть вирішити долю матчу одним ударом, дотиком, гострою передачею або відбором. Вистачає таких яскравих гравців і у цьогорічній першості. У групі «А» особливу увагу привертає до себе Олександр Пустовіт, завдяки якому «Маяк» із Малого Кобелячка тримається у групі лідерів. Гравець забив 7 з 11 голів своєї команди і взагалі демонструє якісний футбол. Суттєвий прогрес демонструє Ігор Близнюк із «Темпу», якого уболівальники пам’ятають по виступах за сухомаячківську команду на зимовому чемпіонаті. З того часу Ігор, схоже, ще додав у швидкості та почав ще потужніше стріляти по чужих воротах. На цьому літньому чемпіонаті він уже встиг запам’ятатися голом із центру поля, а загалом у його активі — 7 м’ячів у трьох зустрічах.

У групі «Б» прогнозовано серед списків бомбардирів Євген Суботін із «Центру молоді», який зараз демонструє відмінну форму і у «великому» футболі, і на «міньці». А от що є доволі несподіваним, так це поява у списку бомбардирів гравця «Кернела» з Поліг. Команда цього літа дебютувала у міні-футбольному чемпіонаті. І її форвард Олег Каплуновський у першому ж матчі зробив хет-трик у ворота «Сокола» і приніс команді перемогу. Такий ось яскравий дебют.

Попереду в команд ще два тижні цікавих матчів, безліч красивих і важливих голів — ефектного та ефективного футболу. Про нього ми обов’язково напишемо у наступних випусках.

Турнірні таблиці

літнього чемпіонату Новосанжарського району з міні­футболу

сезону 2015 року

Група «А»

Команда

І

В

Н

П

М

О

1

«Гетьман» (Галущина Гребля)

3

2

1

0

11:6

7

2

«Зоря­2» (Руденківка)

3

1

2

0

10:8

5

3

«Маяк» (Малий Кобелячок)

3

1

2

0

11:10

5

4

«Колос» (Стовбина Долина)

3

1

1

1

13:9

4

5

«Омега» (Нові Санжари)

3

1

1

1

6:10

4

6

«Темп» (Суха Маячка)

3

1

1

1

17:12

4

7

«Чкалова» (Нові Санжари)

3

0

2

1

9:10

2

8

«Полузір’я» (Полузір’я)

3

0

0

3

7:19

0

Кращі бомбардири: Олександр Пустовіт («Маяк»), Ігор Близнюк («Темп») — по 7, Євген Писаренко («Колос»), Роман Тодавчич («Гетьман») — по 5.

 

Група «Б»

Команда

І

В

Н

П

М

О

1

«Зоря­1» Руденківка

2

2

0

0

20:3

6

2

«Центр молоді» (Нові Санжари)

2

2

0

0

16:3

6

3

«Кернел» (Пологи)

2

1

1

0

10:4

4

4

«Маяк­2» (Малий Кобелячок)

2

1

0

1

8:13

3

5

«Старс» (Старі Санжари)

2

1

0

1

9:10

3

6

«Сокіл­1» (Соколова Балка)

2

0

1

1

6:11

1

7

«Сталкер» (Лелюхівка)

2

0

0

2

3:12

0

8

«Сокіл­2» (Соколова Балка)

2

0

0

2

3:19

0

Кращі бомбардири: Євген Суботін («Центр молоді») — 8, Микола Бут («Старс»), Олег Каплуновський («Кернел»), Олександр Лаврик («Маяк­2») Владислав Олійник, Олександр Писаренко (обидва — «Зоря­1») — по 4.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації