Вхід | Реєстрація

У Нових Санжарах ремонтують дороги

У Нових Санжарах ремонтують дороги

На частині вулиці Комсомольської проведуть капітальний ремонт дорожнього покриття, на Шевченка, Петровського та провулку Радянському — поточний.

10 серпня новосанжарські водії із приємністю звернули увагу на те, що на вулиці Комсомольській замість глибоких ям різної форми з’явились рівні від фрезовані прямокутники — вірна ознака того, що на вулиці незабаром проводитимуть ремонт дорожнього покриття. І не просто, а із справжнім асфальтом.

Це ж нам підтвердили у Новосанжарській селищній раді. Заступник селищного голови Валентин Івашина повідомив, що на частині вулиці Комсомольської ремонтні роботи виконує підприємство «Феропол». Усього на ремонт буде витрачено 150 тисяч гривень. Ще 120 тисяч піде на поточний ремонт на вулицях Шевченка, Петровського, провулку Радянському.

— Звичайно, цієї суми недостатньо, — констатує заступник селищного голови. — На сесії прохатиму у депутатів виділити на це ще принаймні 50 тисяч. Скільки потрібно на ремонт взагалі? По селищу — мільйонів 8–9. Але давайте оперувати реальними цифрами.

Також новосанжарський комунгосп завозить щебінь на вулиці Космічну, Горбенка та Робітничу. Планують завезти його на Зарічку та провулок 2‑й Ярмарковий.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 серпня 2015, 16:44 | Нові Cанжари | Суспільство
1. Ясен / 14 серпня 2015, 17:37
Капля в морі.Доріг давно вже немає,є напрямки руху.Проїде тією вуличкою разів п"ять сорокатонники і знову буде бездоріжжя.Треба спочатку з цією проблемою розібратись.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації