Вхід | Реєстрація

«Київстар» з понеділка працюватиме з перебоями у Кременчуці та Комсомольську

«Київстар» з понеділка працюватиме з перебоями у Кременчуці та Комсомольську

З 17 серпня «Київстар» проводить заміну елементів мережі в Кременчуці, Комсомольську та наближених до них населених пунктах на новітнє обладнання.

Про це повідомляє офіційний сайт оператору «Київстар».

Після проведення робіт оператор обіцяє  якісніший зв’язок, зокрема, більш чітку передачу голосу, стабільне з’єднання та передачу даних.

Оновлена мережа дозволить запропонувати полтавцям більше послуг і можливостей для своїх абонентів, завдяки впровадженню 3G.

З 17 серпня співробітники «Київстар» повністю замінять обладнання на всіх базових станціях компанії в цьому регіоні та місцями відключатимуть  мережу зв’язку.


Автор: «Новини Полтавщини»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 серпня 2015, 11:34 | Кременчук | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації