Вхід | Реєстрація

У суботу кобелячани попрощалися з поетесою Людмилою Овдієнко

У суботу кобелячани попрощалися з поетесою Людмилою Овдієнко

Людмила Миколаївна пішля з життя на 68-му році після важкої і тривалої хвороби. Попрощатися з нею прийшли її колеги журналісти, поети і письменники, творча та освітянська інтелігенція Кобеляк, керівництво міста і РДА, жителі райцентру.

Для довідки: Людмила Овдієнко народилася 1 травня 1948 року в селі Нова Гребля Роменського району Сумської області. Трудовий шлях розпочала в 1966 році у лохвицькій районній газеті "Зоря". У кобеляцькій газеті "Колос" пропрацювала 38 років, із 1991 по 2006 рік була її головним редактором. Член Національної спілки письменників України з 1979 року, член Міжнародної асоціації письменників та публіцистів, авторка поетичних збірок  "Весняна  повінь", "Довіра", "Зліва , де серце", "Не прощаюся", "Не вистачає тиші для молитви", книг прози "Вибір", "Дорога до себе", "Ми більше не вороги". Лауреат Всеукраїнської літературної премії Олександра Олеся.
За вагомий внесок у розвиток місцевого самоврядування та   соціально-культурне життя Кобеляк рішенням восьмої сесії Кобеляцької міської ради двадцять четвертого скликання від 11 квітня 2003 року Овдієнко Людмилі Миколаївні присвоєно звання "Почесний громадянин міста Кобеляки".
 


Автор: Кобеляцька міська рада


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 серпня 2015, 05:51 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації