Вхід | Реєстрація

«Shtil» перемагає в турнірі

«Shtil» перемагає в турнірі

Минулого тижня завершився пляжний міні-футбольний чемпіонат, який проводила федерація футболу Кобеляцького району.

Нагадаємо, що участь у ньому взяли вісім команд, які були поділені на дві групи. Турнір розпочався 5 липня і проходив щонеділі на пляжі Заїки. Протягом шести тижнів команди визначали сильніших у своїх групах. 16 серпня спортсмени змагалися за призові місця у загальній турнірній таблиці.

Спочатку були проведені півфінальні матчі. Лідери зустрічалися з командами, які посіли друге місце в паралельній групі. Першими на поле вийшли футболісти «Проц-Енерго» та «Будівельник». Більшість глядачів робили ставку на підопічних Ігоря Проценка. Та, як з'ясувалось у ході гри, більш налаштованою на перемогу була команда Дмитра Лісного. Протягом тридцяти шести хвилин вони закинули у ворота «Проциків» чотири м’ячі. У футболістів «Проц-Енерго» сил вистачило лише на два голи. 2:4 — перемагає «Будівельник». Автоматично вони виходять у боротьбу за перше місце, а «Процики» — за третє.

У іншому півфіналі шенгурівський «Лан» зіграв проти «Stihl» із Кобеляк. Тут кращими були кобеляцькі футболісти. 6:2 —  «Stihl» виборює шанс стати чемпіоном, а «ланівці» — можливість увійти в трійку лідерів.
Далі «Аматори» та «Добробут» визначили, хто з них займе передостанню й останню сходинки турнірної таблиці. У цьому поєдинку кращими були «аграрії». 5:2 — «Добробут» посідає сьому позицію.

Цікавим і напруженим було протистояння між бродщинською «Нивою» і місцевими «Кухликами». Ці команди ділили між собою п’яте та шосте місця.  Як не намагалися перемогти в цьому матчі бродщани, але «Кухлики» були сильнішими. Як результат, 4:5 — кобелячани стають п’ятими.

За можливість посісти третю сходинку п’єдесталу змагалися «Лан» та «Проц-Енерго». Можливо, «Процики» не змогли оговтатись після поразки, завданої їм «Будівельником», можливо, хлопці втратили інтерес. Бо в цьому поєдинку шенгурівці вигравали майже кожну боротьбу за м’яч, переводили наступи суперників у контратаки і бомбардували ворота Едуарда Іщенка. Уболівальники і гравці інших команд наголошували, якби Михайленки, Шарівський та Баранник діяли настільки злагоджено в усіх матчах, то змагалися б зараз за титул чемпіона. А так, 6:1 — «Лан» закріплюється на третьому місці.

Емоційним, видовищним і технічним був фінальний матч між командами «Будівельник» та «Stihl». Підтримати спортсменів обох колективів зібралося майже дві сотні глядачів. Кожен наступ футболістів супроводжувався гучним скандуванням назв команд. Такими фанатами не може похвалитися навіть районна команда. Напевно, саме слова підтримки додавали футболістам сил і енергії, оскільки протягом трьох дванадцятихвилинок спортсмени вели гру на шалених швидкостях. Прекрасно обороняли ворота і Ярослав Лаврик, і Роман Мілько. Та все ж краще до швидкісного футболу пристосувалась команда Олександра Войта. Двома м’ячами у цьому поєдинку відзначився Віталій Пищита і одним — Олег Маньківський. 3:0 — «Shtil» перемагає в турнірі.

Після завершення змагань відбулась урочиста частина. Голова федерації футболу Кобеляцького району Олег Дробітько подякував спортсменам за цікаві матчі, а глядачам — за підтримку. Він висловив сподівання, що пляжний чемпіонат стане традиційним для кобеляцьких футболістів. Також учасників і переможців турніру привітав міський голова Олександр Ісип. Після промов Олександр Михайлович разом із Олегом Дробітьком визначили кращих футболістів турніру. Кращим гравцем чемпіонату визнано Олега Маньківського («Stihl»), кращим бомбардиром став Дмитро Михайленко («Лан»), а кращим воротарем — Роман Мілько («Stihl»). Також команди-учасниці отримали на згадку грамоти та фірмові плакати, а переможці — кубок.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 серпня 2015, 11:27 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
1. пр12 / 25 серпня 2015, 17:26
А где игра Озера-Рибалки?
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації