Вхід | Реєстрація

Боротьба з ямами на дорогах триває

Боротьба з ямами на дорогах триває

Протягом минулого тижня працівники дорожньо-ремонтного підприємства ТОВ «Кобеляцький Будсервіс» виконали поточний ремонт відразу кількох кобеляцьких вулиць.
Дорожники здійснили ямковий ремонт частини вулиць Касьяна, Горького, Кірова та провулку Кірова. Також було відремонтовано під’їзд до Кобеляцького НВК №1 з боку вулиці Кірова.

Крім того, було повністю перекрито асфальтом існуючий майданчик для контейнерів по вулиці Стародніпропетровській. Днями сюди будуть перенесені контейнери із сусіднього майданчика по вулиці Кірова, що на в’їзді до НВК №1.

За словами міського голови Олександра Ісипа, найближчим часом міська влада планує відремонтувати дорожнє покриття по вулицях Калініна, Петровського, Червоноармійській, та Київській.
 


Автор: Кобеляцька міська рада


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 серпня 2015, 13:48 | Кобеляки | Суспільство
1. саша ставицький / 27 серпня 2015, 09:35
Ну таки велика радість , так круто іде підготовка електорату до виборів.Де тільки і гроші взялися? Ура , Ісип наш президент!!!
2. саша ставицький / 27 серпня 2015, 21:19
2.Чудо Юдо
«Якщо я не помиляюся, то за новими законами про децентралізацію гроші, вилучені за акцизні збори бензину, тепер не направляються у Київ а залишаються на місцях + є норми на що ці гроші витратити можна: на дороги.
»

Та по нових законах ще не встигли назбирати.Нові закони-чергове одурманення.Ви бачили , як сьогодні Яценюк радів , зробіть висновки.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації