Вхід | Реєстрація

Бойовики накрили потужними обстрілами передмістя Маріуполя, є втрати

Бойовики накрили потужними обстрілами передмістя Маріуполя, є втрати

Сьогодні, 25 серпня, вночі бойовики здійснили потужні обстріли у бік селищ Сопине та Гранітне під Маріуполем Донецької області. Серед військових АТО є втрати, повідомив розповів прес-офіцер сектору "М" Ярослав Чепурний.

Ворожі сили відкрили вогонь у бік Сопиного з 152-міліметрової артилерії та накрили позиції силовиків у Талаківці снарядами 122-міліметрових САУ.

"Дуже серйозний обстріл здійснено в Гранітному. Там з 05:40 до 06:50 противник вів обстріл із 120-мм міномета. Серед військовослужбовців є втрати, які встановлюються", - заявив прес-офіцер.

Натомість місцеві ЗМІ повідомляють про одного загиблого та одного пораненого морського піхотинця у Сопиному, пише 0629.com. Волонтер Галина Однорог, своєю чергою, повідомила, що загинули двоє піхотинців і ще шістьох було поранено. 

Як повідомлялося раніше, 24 серпня ситуація у зоні АТО залишалася стабільною, однак бойовики обстріляли із забороненої зброї житлові будинки у Красногорівці та Авдіївці.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 серпня 2015, 14:45 | Полтавщина | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації