Вхід | Реєстрація

У «Золотому півнику» відкрили 12-ту групу

У «Золотому півнику» відкрили 12-ту групу

2 вересня в дошкільному закладі з нагоди цієї події відбулися урочистості.

На святкове дійство в «Золотий півник» завітали міський голова Олександр Ісип, голова райради Василь Мирошнеченко та голова райдержадміністрації Таміла Шевченко. Вони привітали працівників дитсадка із знаковою подією в житті закладу, а дітей та батьків із вступом до нової групи. Керівники району завітали на захід із подарунками. Вони придбали іграшки для дітей, які відвідуватимуть 1‑шу молодшу групу. Міський голова Олександр Ісип вручив вихователям символічний ключ. Після невеликої концертної програми відбулось урочисте відкриття групи. Право перерізати стрічку надали Василю Мирошнеченку і Тамілі Шевченко.

Директор дитсадка «Золотий півник» Любов Старостіна розповіла, що 1‑шу молодшу групу відвідуватимуть 25 дітей. Обладнання для неї придбане за кошти міської ради. А відділ освіти фінансуватиме заробітну плату вихователів.

 

У міських дитсадках виховуються 499 дітей

Як відомо, з минулого навчального року в Кобеляках, крім дитсадків «Світлячок» та «Золотий півник», при НВК № 1 розпочала роботу дошкільна група «Подоляночка». Її відвідують 30 маленьких кобелячан.
У дошкільному закладі «Світлячок» навчається 164 дитини. Усього в дитсадку працюють 6 груп.

Найбільша кількість дітей відвідує дошкільний заклад «Золотий півник». Для 305 дітлахів функціонує дванадцять груп.

Станом на 2 вересня всі дитячі садки працюють у штатному режимі. До нового навчального року в них проведені ремонтні роботи та частково закуплене необхідне обладнання.
Усього ж у міських дитсадках виховуються 499 дітей.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 вересня 2015, 16:35 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації