Вхід | Реєстрація

Спорт і Незалежність України

Спорт і Незалежність України

23 серпня  в Кобеляках на пляжу «Золотий» був проведений літній кубок району з боротьби на руках, присвячений Дню Незалежності України та Дню Прапора України. Боротьба проводилася в п’яти ваговий категоріях як серед чоловіків так і серед жінок. Також були проведені змагання в боротьбі абсолютної вагової категорії. Так перемогу у ваговій категорії до 55 кг здобула Маринка Левченко (Кобеляки), друге місце посіла Леся Варич (Кобеляки), третьою стала Безнос Анна (Радянське). У ваговій +55 кг чемпіонкою на ліву стала Марина Шуліка (Підгора), другою Ліна Деменко (Проскури), третьою Яна Назарько(Кобеляки), на правих руках перемогла Ліна Деменко, другою стала Руслана Кулик(Кобеляки), третьою Людмила Деменко(Проскури). В боротьбі абсолютної вагової на ліву перемогла Марина Шуліка, на праву Марина Левченко.

Серед чоловіків у ваговій до 60 кг перемогу святкував Дмитро Жимбей(Підгора), другим став Сергій Скрипка(Котовське), третім Вадим Литвин (Кобеляки). У ваговій до 80 кг першим на ліву став Богдан Гармаш (Кобеляки), другим став Дмитро Скрипка(Котовське), третім Олег Жимбей(Підгора), на праву переміг  Максим Крецу (Котовське), другим став Богдан Гармаш, третім Олег Жимбей, у ваговій +80 переміг Василь Ткаченко (Бутенки), другим став Ростислав Телятник (Котовське), третім Анатолій Андрейко (Кобеляки), у абсолютці призова трійка залишилась такою ж Василь Ткаченко – перший, Ростислав Телятник – другий, Анатолій Андрейко – третій. В командному заліку перемогла команда Аграрного ліцею, друге місце посіла команда – Котовське, третє – Підгора.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 вересня 2015, 11:00 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації