Вхід | Реєстрація

За чемпіонство поборються Кобеляки, Нові Санжари та Козуби

За чемпіонство поборються Кобеляки, Нові Санжари та Козуби

Інтрига у ветеранському міні-футбольному турнірі досягла апогею.

Колишні лідери, команда із Нових Санжар, поступилися конкурентам із Козубів. І тепер за чемпіонство борються три команди.

Гра між «Стандартом» із Нових Санжар та «Козубівським» із Козубів видалася напруженою, багатою на порушення та картки. У підсумку новосанжарець Ярослав Колодійчик та козубівець Володимир Пасюра матч так і не дограли, отримавши від арбітра «червоні» картки. Футболісти «Козубівського» провели гру на контратаках. І якщо їхній голкіпер Павло Маник зберіг свої ворота недоторканими, то у протилежні влетіло два голи. Після цієї перемоги «Козубівське» обійшло конкурентів і отримало реальний шанс на здобуття чемпіонства.

Проте надмірно розслаблятися Манику і К° ще рано. Адже приміряти чемпіонську корону мріє і «Ветеран» із Кобеляк. У поточному турі він доволі легко переміг збірну Кунцевого та Руденківки: 6:1. Особливо виділявся у складі кобелячан (що традиційно) Юрій Няйко, який і сам кілька м’ячів забив, і партнерам паси «на блюдечку» викладав. Саме між «Ветераном» з Кобеляк та «Козубівським» через два тури, скоріш за все, і розіграється доля чемпіонства. Команда, яка переможе, майже гарантовано стане першою.

Також у цьому турі зустрічалися стовбинодолинський «Колос» та «Полузір’я». У першому таймі гра була рівною і команди почергово відзначалися у воротах суперників. У другому ж таймі полузірці відіграли краще і заслужено перемогли з рахунком 6:3.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 вересня 2015, 18:45 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації