Вхід | Реєстрація

У жителя Лубенщини виявлено арсенал зброї та набоїв до неї

У жителя Лубенщини виявлено арсенал зброї та набоїв до неї

2 гвинтівки «Мосіна», 132 набої різного калібру та багато запасних частин вогнепальної зброї вилучили Лубенські оперативники в господарстві 42-річного чоловіка.

З метою виявлення та вилучення із незаконного обігу вогнепальної зброї, боєприпасів і вибухівки, які завезені із зони проведення АТО, на території області у вересні проводиться цільова оперативно-профілактична операція під умовною назвою «Зброя та вибухівка».

8 вересня працівники сектору карного розшуку міськвідділу міліції спільно із працівниками місцевого Управління служби безпеки України провели санкціонованого обшуку у господарстві та будинку мешканця с. Мацківці Лубенського району. У присутності свідків правоохоронці виявили та вилучили гвинтівку «Мосіна» в зборі, гвинтівку «Мосіна» у розібраному стані, 2 ствола та 3 рами від гвинтівки «Мосіна», 2 рамки та 4 барабани від револьвера типу «Наган», магазин до пістолета «ТТ» та набої невстановленого калібру загальною кількістю 132 шт., приклад гвинтівки та інші частини і деталі до вогнепальної зброї.

Усі виявлені предмети працівниками міліції були вилучені та направлені до Експертно-криміналістичного центру при УМВС на проведення експертизи.

Відомості про подію слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). За скоєне законодавством передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п’яти років.


Автор: За матеріалами Лубенського МВ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 вересня 2015, 16:39 | Лубни | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації