Вхід | Реєстрація

Шахраї, наркотики і малолітні хулігани

Шахраї, наркотики і малолітні хулігани

Таким був минулий тиждень для новосанжарських правоохоронців.

24 тисячі — плата за довірливість

Незважаючи на неодноразові заклики правоохоронців, жителі Новосанжарського району продовжують свідомо віддавати злочинцям свої чесно зароблені гроші. Шахраї навіть не змінюють схеми ошуканства, бо надто вже вони ефективні.

Шляхом аналізу зведень стану правопорядку в районі було встановлено, що лише упродовж поточного року громадяни віддали чи перерахували на картки шахраям близько 150 тисяч гривень!

Зокрема, за непритягнення сина до кримінальної відповідальності одна жінка перерахувала на карткові рахунки псевдоправоохоронцям 24 тисячі гривень.

23 серпня 2015 року до жительки с.Лелюхівка зателефонували невідомі, представились працівниками банку та випитали персональні дані. Згодом жінка не дорахувалась на власному картковому рахунку 3468 гривень.

За всіма фактами відкриті кримінальні провадження за статтею 190 Кримінального кодексу України (шахрайство).

Шановні громадяни! Міліція вкотре попереджає: бережіться від шахрайств та не розголошуйте свої платіжні дані стороннім особам. У разі, якщо вам телефонують невідомі, повідомляють про те, що ваші близькі у біді, вимагаючи викуп, або представляються службою безпеки банку та під різними приводами вивідують дані ваших платіжних карток, зверніться до найближчого відділу міліції або за телефоном «102».

 

Зберігав, ще й іншим давав

6 вересня дільничні із Новосанжарського райвідділу під час відпрацювання ринку села Нехвороща отримали інформацію про те, що житель Н. у власному домогосподарстві зберігає наркотичні засоби. При огляді його домогосподарства було виявлено та вилучено майже 450 грамів подрібненої речовини, зовні схожої на коноплю. Речовинну вилучено та направлено до НДЕКЦ при УМВС України в Полтавській області на дослідження.

Цього ж дня дільничними інспекторами було здійснено подвірний обхід помешкань села Нехвороща, в ході якого було встановлено, що вищевказаний житель села, крім зберігання, ще й надає приміщення свого домогосподарства для незаконного вживання наркотичних засобів. Працівниками міліції встановлено, що господар надавав приміщення свого гаража для незаконного вживання наркотичних засобів громадянам К. та Л.

З місця події було вилучено курильний пристрій та направлено до НДЕКЦ при УМВС для проведення експертизи, а проти громадянина Н відкрите кримінальне провадження за ст.ст. 309 ч. 1, 317 ч. 1 КК України.

 

Розбив ліхтар кулаком

7 вересня до чергової частини Новосанжарського району надійшло повідомлення від не відомої особи про те, що в центрі селища Нові Санжари підлітки б’ють плафони. На місце події одразу вийшли працівники міліції Федірець та Фесенко, які наздогнали правопорушників. Ними виявились троє неповнолітніх хлопців віком 14–15 років. Було встановлено, що один з них наніс удар кулаком по плафону, в результаті чого його розбив.

Проти малолітнього порушника та його батьків буде застосовано заходи адміністративного характеру.

Працівники Новосанжарського РВ звертаються до жителів району: помітивши осіб, які вчиняють протиправні дії, негайного повідомляйте до правоохоронних органів за тел.: 3–12–02; 3–36–02 (тел. 102 — безкоштовно з мобільного).


Автор: Антоніна Буря, інспектор зі зв’язків із громадськістю Новосанжарського РВ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 вересня 2015, 13:42 | Нові Cанжари | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації