Вхід | Реєстрація

Роботи вихованців Кременчуцької виховної колонії представили на аукціоні творів мистецтва

Роботи вихованців Кременчуцької виховної колонії представили на аукціоні творів мистецтва

13 вересня мистецькі роботи вихованців Кременчуцької виховної колонії управління Державної пенітенціарної служби України в Полтавській області прийняли участь в аукціоні з продажу творів мистецтва відомих кременчуцьких художників. Захід відбувся завдяки дієвій допомозі кременчуцького художника Олексія Рубанова та ініціативи громадського діяча Олега Філіпаса.

До участі в заході роботи відбирались за особистої згоди та бажання хлопців. 50 відсотків коштів, які виручили від продажу робіт, в подальшому допоможуть та дадуть шанс чотирьом талановитим кременчужанам вирушити  до Китаю разом із художником Рубановим на 6-й Пекінський міжнародний Бієнале сучасного мистецтва – 2015. Цьогоріч Олексій Рубанов став єдиним українським художником живописцем, який презентуватиме нашу Україну на мистецькому Бієнале - події, що відбувається раз на два роки в Китаї та виступає в якості художньої платформи для сучасного міжнародного культурного обміну. Тематика цьогорічної виставки носить назву «Пам’ять і мрія». Цикл картин Олексія Рубанова «Look in my eyes» («Подивись у мої очі») із портретами видатних музикантів: Боба Марлі, Курта Кобейна, Джона Леннона, Фредді Мерк’юрі, Джима Моррісона, Віктора Цоя, Френка Заппи, Джимі Гендрікса та Елвіса Преслі, увійшов туди як один із кращих.

Мистецькі твори вихованців, які були  представлені на аукціоні, підкорили відвідувачів своєю глибиною і неповторністю, вразили багатством колориту, цікавими композиціями, індивідуальним почерком. Лоти хлопців відразу знайшли своїх шанувальників.

Підлітки ж із всіма учасниками заходу переслідували єдину мрію. Мрію про загальний світовий розвиток і спільне процвітання. Талановиті юнаки колонії отримали не лише моральне, а й гідне матеріальне задоволення за визнання їхньої обдарованості та активної життєвої позиції. П’ятдесят відсотків від продажу картин буде витрачено на розвиток творчості вихованців колонії.


Автор: Прес-служба управління Державної пенітенціарної cлужби України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 вересня 2015, 11:17 | Кременчук | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації