Вхід | Реєстрація

Нові керівники правоохоронних органів на зустрічі роздавали номери мобільних

Нові керівники правоохоронних органів на зустрічі роздавали номери мобільних

10 вересня у залі засідань адмінбудинку відбулася зустріч керівництва районного відділу міліції з громадськістю Новосанжарщини.

Захід відбувся з ініціативи голови райдержадміністрації Сергія Бульбахи та за участі новопризначених начальника РВ УМВС України у Полтавській області Сергія Бейгула та начальника відділення ДАІ Новосанжарського РВ УМВС України Полтавській області Івана Козачука, а також заступника голови районної ради Сергія Бодака, заступника селищного голови Валентина Івашини, сільських голів, громадських активістів Новосанжарщини, представників засобів масової інформації.

На початку зустрічі голова РДА зазначив, що організував цю зустріч на численні прохання громадськості. Він представив присутнім новопризначеного очільника райвідділу міліції і надав йому слово. Сергій Бейгул у першу чергу продиктував свій номер мобільного телефону, попрохавши дзвонити у будь-який час у разі виникнення проблем, запевнив, що відкритий для кожного і  приймає відвідувачів кожного дня. Він розповів про свій трудовий шлях, повідомив, що брав участь в бойових діях в зоні АТО. Далі зустріч проходила у форматі питання — відповіді. Під час спілкування було прийнято кілька важливих рішень, наприклад, про запровадження навчання громадських формувань та проведення перевірок розважальних закладів Нових Санжар. Громадян, що скаржилися на дії чи бездіяльність правоохоронних органів, Сергій Володимирович запрошував на особистий прийом, аби безпосередньо розібратися з кожним окремим випадком. Одне з найболючіших питань жителів Супротивнобалківської сільської ради очільник райвідділу пообіцяв вирішити вже до кінця тижня, а також повідомив, що 23 вересня розпочинається прийом документів для набору в нову патрульну поліцію області. Туди запрошують чесних і порядних молодих людей, у тому числі й учасників АТО.

Далі слово взяв новий керівник відділення ДАІ Новосанжарського РВ УМВС України в Полтавській області Іван Козачук. Він також коротко розповів про себе, повідомив, що брав участь в АТО, служив у Маріуполі. Зараз, не зважаючи на дефіцит кадрів, намагається навести правопорядок в нашому районі. За словами Івана Козачука, особливу увагу працівники ДАІ приділяють боротьбі з водінням транспорту в нетверезому стані, прохав повідомляти про такі випадки особисто йому і також продиктував номер мобільного телефона.

Тривалий час присутні обговорювали конфлікт між мешканцями Соколовобалківської сільської ради та колишнім керівником місцевого агроформування. Багато говорили про недопрацювання правоохоронців і жителі Супротивної Балки та Нових Санжар. Нові очільники двох

правоохоронних структур запевнили, що цього разу ситуація буде мінятися на краще. Це можна спостерігати вже зараз, адже вони відкриті для спілкування та критики.


Автор: За матеріалом прес-служби Новосанжарської РДА


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 вересня 2015, 17:32 | Нові Cанжари | Суспільство
1. мужик / 18 вересня 2015, 09:04
поговорили і заговорили
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації