Вхід | Реєстрація

Перемогу здобувають білицькі спортсмени

Перемогу здобувають білицькі спортсмени

12 вересня на стадіоні «Колос» проходила традиційна районна спартакіада, присвячена Дню фізичної культури і спорту.

У спортивному заході взяли участь 18 колективів із сіл Кобеляцького району та команда аграрного ліцею.

У легкоатлетичній естафеті рівних не було молодим спортсменам із аграрного ліцею, які показали найкращий результат 50,3 секунди. Друге місце посіла команда села Бутенки, а третє виборов іванівський колектив.

Далі учасники перевірили свої сили в підтягування на перекладині. У цьому виді змагань третю сходинку посіла підгорянська команда (Дмитро і Олег Жимбеї) — 49 разів. На другій позиції закріпилися представники Озір (Максим та Олександр Сезченки). Їх результат — 52 рази. І переможцями стала команда Біликів (Олексій Комлєв та Іван Кантов), які в сумі підтяглися 53 рази.

У гирьовому спорті учасники змагалися у 2‑х вагових категоріях: до 80 кілограмів та +80. Згідно результатів, у загальнокомандному заліку третє місце посів аграрний ліцей, друге зайняли підгоряни. Переможцями в цьому виді стали озерянські гирьовики.

Наступними були змагання рукоборців. Їх також поділили на категорії: до 60 кілограмів, до 80 та +80 (чоловіки й жінки). У підсумку третю позицію виборола команда з Біликів, друге місце у комендантівських рукоборців. Переможцями стали спортсмени аграрного ліцею.

Шашковий турнір закінчився з такими результатами: перше місце — Володимир Кухаренко (Підгора), друге — Олексій Хурса (Чорбівка), третє — Олексій Жук (Білики).

У змаганнях з настільного тенісу взяли участь чоловіки і жінки. У жінок третьою була Яна Таран (Білики), другою — Юля Бондаренко (Світлогірське). Перемогу здобула Олександра Покидько (Підгора). Серед чоловіків: ІІІ-ій — Дмитро Фуга (Іванівка), ІІ-ий — Костянтин Торопов (Котовське). Переможцем став Сергій Покидько (Підгора). У загальнокомандному заліку місця розподілилися наступним чином: на третій сходинці — представники Іванівки, на другій — Світлогірського. Найкращими тенісистами став колектив із Підгори.

У пляжному волейболі перемогу здобув дрижиногреблянський колектив, другими були мідянівці, а на третій позиції опинилися спортсмени з Шенгурів.

Беззаперечним лідером у перетягуванні канату став колектив із Біликів. Хоча достойний результат й наполегливість показували і озерянські, і вільховатські спортсмени, які зайняли, відповідно, ІІ-ге і ІІІ-тє місця.

За сумою набраних балів, перше місце у загальнокомандному заліку посіла команда Біликів, на другій сходинці п'єдесталу — представники аграрного ліцею, а закривають трійку призерів спортсмени з Озір.

По завершенню спартакіади спортивні колективи привітала голова Кобеляцької РДА Таміла Шевченко, яка подякувала учасникам за видовищні змагання. Таміла В’ячеславівна вручила переможцям і призерам грамоти, а командам — футбольні й волейбольні м’ячі,
Подарунковий спортивний інвентар був придбаний за кошти районного бюджету і спонсорської допомоги агрофірми «Добробут».


Автор: Віталій ДЕТЮК, голова Кобеляцької РО ВФСТ «Колос»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 вересня 2015, 16:18 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації