Вхід | Реєстрація

Делегати стурбовані ситуацією на сході України

Делегати стурбовані ситуацією на сході України

Сьогодні в залі засідань Кобеляцької міської ради відбувся круглий стіл за участю німецької делегації, міського та районного керівництва, керівників установ і організацій, представників ЗМІ.  

Під час зібрання були обговорені питання місцевих виборів, проведення курсу на децентралізацію та декомунізацію, допомога переселенцям із зони АТО та подальше співробітництво між громадами Кобеляк і Зінгена.

Детальніше читайте в тижневику "ЕХО" №40 (631) від 2.10.2015 року
 


Автор: Олександр ДІДЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 вересня 2015, 15:22 | Кобеляки | Суспільство


1. Народ / 26 вересня 2015, 20:48
Які делегати? Дивний заголовок.
2. Гость из далека / 26 вересня 2015, 22:45
Немецкая жидва засуетилась. По Берлину немцы носят плакаты "Меркель - в Сибирь, Путина - в Берлин". Им теперь тревожно в Германии, в Кобеляки на разведку приехали.
3. голос кобелячанина / 27 вересня 2015, 09:59
Слухай, гость із далєка,а чи не сиділося б тобі десь там-далеко-під крильцем у карлика-путіна? А тепер за Берлін: більшого головного болю, ніж сірійці-там зараз немає! І щоб ще нам так "тривожно" жилося тут, як їм там...
4. Петлюрівець / 27 вересня 2015, 11:42
1.Народ
«кі делегати? Дивний заголовок»

Справді дивний ... Але це характеризує рівень професійності автора ?
5. Адекватний / 27 вересня 2015, 12:49
2.Гость из далека
«Немецкая жидва засуетилась.»

3.голос кобелячанина
«А тепер за Берлін: більшого головного болю, ніж сірійці-там зараз немає! »

Я тут покритикую обох. Німецькі жиди чують, що запахло черговим і останнім дерибаном, тому і приперсь з порадами, а заодно для зондажу. А щодо того що німців турбують сірійці, так нехай «вигрібають» те, що заслужили. Треба було головою думати коли їх у свій час бомбили від імені НАТО. Які діла в НАТО до Сірії? Ну прямо таки сусіди, чи загроза?
От знайшов таку аналітику: «Складывается мнение, что процесс объединения общин намеренно ускоряют. За оболочкой реформы, якобы имеющей целью сокращение расходов, кроется совсем иное. Чиновники на местах как раз остаются, а вот местное население лишается своего представительства. Параллельно с административной реформой идут реформы в сферах здравоохранения и образования, суть которых – ликвидация остатков советской социальной защиты. Очевидно, что вслед за укрупнением окажутся «лишними» школы, больницы, фельдшерско-акушерские пункты (ФАП). Этим село готовят к распродаже украинских черноземов. Крестьяне, нынешние формальные собственники паев, не нужны будущим собственникам земли. Поэтому их нужно ликвидировать как класс, сделав невыносимыми условия жизни на селе. …В любом случае задуманная административная реформа под вывеской децентрализации должна подготовить Украину к тотальной распродаже активов транснациональным корпорациям. Грядущие выборы в местные органы власти станут важным этапом в достижении этой цели. По принципу «разделяй и властвуй» умело продуманной экономической политикой украинских олигархов загонят окончательно в стойло, временно допустив к управлению их ставленников только в крупных городах. А село, очевидно, спустят с молотка.»
6. Адекватний / 27 вересня 2015, 12:49
От тепер і думайте чому засуєтився давно «залігший» Копелець, чому так Вадим Рабинович з так званого опозиційного блоку так сміливо криє Потрошенка, Яйценюка, закликає розстрілювати корупціонерів, що українцям подабається більше ніж надкусювати яблука і не боячись ярлика «сепар» в телевізор говорить про те, що на Донбасі не агресія, а громадянська війна, яку треба зупинити. При цьому для лохів розігрують комедію з закриттям Савіка, гонінням на 112 канал і т.п. При цьому Рабинович так наче між іншим радить не брати кредитів, а звертатися до транснаціональних корпорацій за інвестиціями їм же запропонувавши землю.
7. Петлюрівець / 27 вересня 2015, 14:42
5.Адекватний
« А щодо того що німців турбують сірійці, так нехай «вигрібають» те, що заслужили. Треба було головою думати коли їх у свій час бомбили від імені НАТО. Які діла в НАТО до Сірії? Ну прямо таки сусіди, чи загроза?»

А ось у Росіі справи в Сіріі по твоєму є ? Ну і відповідно є в Украіні, повернути назад до тюрми народів ...
8. Адекватний / 27 вересня 2015, 18:20
7.Петлюрівець
«А ось у Росіі справи в Сіріі по твоєму є ? »

В Росії кругом справи є. "Россия послежняя надежда цивилизации" сказав американський вчений Дейвід Дюк. Ти думаєш, чому китайці пішли на контакт з Путіним, а не з твоїм Обамою. Між іншим, Сірії також і Китай допомогає. Учись студент і озвиднеться. Може осилиш хоч лекцію номер 13, символічний номер. Посилання на www.vseminfo.ru
9. голос кобелячанина / 28 вересня 2015, 14:35
Адекватний, я з тобою не згодний! Яка з Росії "надєжда цівілізації", коли вони у себе порядку навести не можуть!!! Поїдь за 70 км від Москви-там жуть! У нас в "забитих" селах люди живуть краще! А їх чорні дерев’яні будиночки іноді ще з долівкою та бур’янами навкруги- не витримують ніякої критики. П’янство поголівне, робити не хотять, а от за випивку-готові і матір продати! Китайці пішли з ними на переговори тільки із-за території! Скоро до Уралу все буде заселено китайцями!!! А ти із своїм проросійським Дейвідом про "надєжду цівілізації" торочиш...
10. Степан / 28 вересня 2015, 14:51
Голод пережили і зараз переживем\головне.що внуки виїдуть у європу .ами якось доживем
11. Петлюрівець / 28 вересня 2015, 17:46
9.голос кобелячанина
«.
Адекватний, я з тобою не згодний! Яка з Росії "надєжда цівілізації", коли вони у себе порядку навести не можуть!!! Поїдь за 70 км від Москви-там жуть! У нас в "забитих" селах люди живуть краще! А»

Московія-Росія спадкоємиця Орди ніколи надією цивілізаціі і не була...Варвари одним словом.Вся історія Росіі цьому підтвердження .
12. Адекватний / 28 вересня 2015, 17:56
9.голос кобелячанина
«Адекватний, я з тобою не згодний! Яка з Росії "надєжда цівілізації", »

Ну то ж не я сказав, а Д.Дюк. І не один він таке казав. Ти ж мислеш х.. зна по якому. Ну, телевізором, бо це тільки там китайцями лякають. А скажи, це погано чи добре, коли є територія і усі енергоресуси? Американець, а точніше хаківський еврей З.Бжезинський писав: "«Новый Мировой Порядок будет строиться против России, на руинах России и з счет России». А "хто не з нами той проти нас". І увесь світ уже розібався с ким повелися українці, крім самих українців. І цього вже і українцям і Стьопиним внукам не змити точно так, як німцям не відмитися від Гітлера. Письменник містик Мережковський писав таке"«…. Запад — чужбина, Восток — родина. Солнце зашло на Западе, и наступила ночь. …Еще темен Запад — и не просветлеет, пока не увидит Свет с Востока….. ….…. Россия — лицо Востока, обращенное к Западу.» Ну розширяй світогляд. Я там аніше ссилки кидав, подивись. Благо адмін вже видаляти перестав. На ось хоч лекцію номер 13 осиль. Посилання на www.vseminfo.ru
13. голос кобелячанина / 30 вересня 2015, 22:30
Адекватний! У тебе однобоча політика щодо Росії! І твої лекції мені не потрібні, бо в Магнітогірську і у Владімірі маю рідню, що колись ( ще за радянських часів) виїхали з України. То як там живуть люди я бачу на власні очі і те, що їм "втюхує" путінська пропоганда чую на власні вуха.Кожний письменник може писати, що хоче-це як на заборі, а ти вирішуй, що ти любиш читати: правду, чи бажану красиву побрехеньку!
14. Адекватний / 30 вересня 2015, 23:36
13.голос кобелячанина
«Адекватний! У тебе однобоча політика щодо Росії! І твої лекції мені не потрібні, бо в Магнітогірську і у Владімірі маю рідню»

Ну, не потрібні, так і перебувай в нєвєдєнії.Може хтось інший подивиться. В тебе ума не хватає бачити різницю між табличкою множення і між тим, хто і як нею користується. Шкода.
15. Петлюрівець / 1 жовтня 2015, 18:46
13.голос кобелячанина
«Адекватний! У тебе однобоча політика щодо Росії! І твої лекції мені не потрібні, бо в Магнітогірську і у Владімірі маю рідню, що колись ( ще за радянських часів) виїхали з України. То як там живуть люди я бачу на власні очі і те, що їм "втюхує" путінська пропоганда чую на власні вуха.»

Вчора, 30 вересня 2015 року путінська Росія завдала авіабомбового удару по мирних жителях Сиріі.Загинули сотні людей, серед яких і діти.Ось справжнє обличчя російського фашизму !
16. Миролюб / 6 листопада 2015, 09:09
17.турист
«Нехай мочать слов"яни один одного,аби араби на захід не бігли.»

Пропоную тим, хто цікавиться (не петлюрівцям)проблемою Сірії і ИГПосилання на www.youtube.com
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації