Вхід | Реєстрація

Без емоційних промов і суперечок

Саме так минулого тижня пройшла 47 сесія Кобеляцької міської ради шостого скликання, на яку з’явилися 17 із 30 депутатів.

На зібранні міські обранці розглянули вісім питань, включаючи різне.

Першою перед присутніми виступила Надія Назарова, завідувач фінвідділу міськвиконкому. Вона повідомила, що з державної казни виділено субвенцію в сумі 85,622 тисячі гривень на видатки, пов’язані з виборами міського голови та депутатів міськради, які відбудуться 25 жовтня цього року. Розпорядник коштів — Кобеляцька міська виборча комісія. Кошти субвенції будуть витрачені на оплату праці членів виборчої комісії, друк виборчої документації, у тому числі бюлетенів для голосування, транспортні послуги. Це рішення депутати підтримали одноголосно.

Наступним міські обранці обговорили питання про надання в оренду приміщення по вулиці Касьяна, 29 Кобеляцькій районній профспілці працівників державних установ. Секретар міськради Сергій Галушко пояснив, що на першому поверсі адмінбудівлі міськради один із кабінетів орендується цією організацією за одну гривню на рік:

— При цьому вони сплачують комунальні послуги. У кінці серпня сплив строк оренди. Прохаємо продовжити її для профспілки терміном на два роки. Попереду — децентралізація. Можливо, цей кабінет знадобиться для потреб міськради.

Депутати надали згоду на продовження оренди строком на два роки.

Потім присутні заслухали зміни до рішень міськради.

Далі депутат Володимир Рева розповів, що житель Кобеляк Роман Ященко, який більше року проходить службу в зоні АТО і був поранений, звернувся через свою сестру до міської ради з проханням виділити матеріальну допомогу на закупівлю ліків для військових. Порадившись, міські обранці виділили йому 3,5 тисячі гривень.

Віктор Фесюра вніс пропозицію надати 50 тисяч гривень для поновлення проектної документації на розчищення річки Кобелячок. Підрахувавши залишок коштів, присутні направили 25 тисяч на ці заходи.

На цьому сорок сьома сесія Кобеляцької міської ради шостого скликання завершилась.


Автор: Олександр ДІДЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 жовтня 2015, 10:00 | Кобеляки | Політика
1. Гай Фокс / 3 жовтня 2015, 11:42
Може, не Ященко?
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації