Вхід | Реєстрація

Чорний четвер

24 вересня у Кобеляках сталися вбивство, ДТП із травмуванням дитини та два нещасних випадки.

Жінку по-звірячому вбили у її власному будинку

Трагедія, про яку стало відомо зранку в четвер, шокувала всіх жителів райцентру.

Як повідомив начальник Кобеляцького райвідділу міліції Володимир Федан, тіло загиблої жінки 1973 року народження виявили працівники «Водоканалу», які поряд ремонтували водомережу. У цей же час підійшли сусіди, до який зателефонувала мати. Вона почала бити на сполох, коли донька не подзвонила їй зранку і не брала слухавку. Крім того, вона не з’явилася на своєму робочому місці.

Зі слів правоохоронців, жертві перерізали горло. Жінка проживала у приватному будинку з донькою, яка в цей час перебувала на навчанні в іншому місті.

Наразі слідство відпрацьовує кілька версій злочину. Відкрите кримінальне провадження за статтею 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство).

 

У ДТП постраждала дитина

Дорожньо-транспортна пригода сталася того ж дня близько 13:00.

Як розповіли співробітники відділення ВДАІ з обслуговування Кобеляцького району, автомобіль «ВАЗ-2108» під керуванням 58‑річного місцевого мешканця, рухаючись по вулиці Огія, скоїв наїзд на 4‑річного хлопчика, який раптово вибіг на проїжджу частину.

Унаслідок ДТП дитина отримала перелом ноги та доставлена до обласної лікарні.

 

Вистрелив у себе зі зброї

Невдовзі до чергової частини Кобеляцького райвідділу міліції надійшло повідомлення з районної лікарні про те, що в приймальне відділення з тілесним ушкодженням доставлено 15‑річного мешканця Свічкаревого. Необережно поводячись із пневматичною зброєю, юнак вистрелив у себе. Внаслідок чого він отримав проникаюче поранення голови.

При виїзді правоохоронців на місце пригоди було встановлено, що хлопець перебував у господарстві своїх батьків. Тримаючи в руках пневматичну гвинтівку, спричинив собі тілесні ушкодження у вигляді проникаючого поранення голови.

На лікування підлітка направили до Полтавської обласної дитячої лікарні.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого частиною 1 статті 137 Кримінального кодексу України (Невиконання або неналежне виконання обов’язків щодо охорони життя та здоров’я неповнолітніх, якщо це спричинило істотну шкоду здоров’ю потерпілого).

 

Чоловік потрапив під потяг

Як повідомили в Головному управлінні ДСНС України в Полтавській області, о пів на дев’яту вечора на залізничній колії в селі Бутенки, неподалік від станції «Кобеляки», 65‑річний чоловік потрапив під вантажний потяг. Внаслідок цього, йому відрізало ногу.

Потерпілого доставили до Кобеляцької ЦРЛ. Лікарі оцінюють його стан як середньої тяжкості.


Автор: Олександр ДІДЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 жовтня 2015, 15:10 | Кобеляки | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації