Вхід | Реєстрація

На координаційній нараді обговорили три питання

На координаційній нараді обговорили три питання

7 жовтня голова Кобеляцької районної ради Василь Мирошнеченко провів засідання координаційної ради з питань місцевого самоврядування.

Участь у роботі засідання взяли голова РДА Таміла Шевченко, керівники районних установ та представники засобів масової інформації.

Начальник Кобеляцького РВ УМВС України в Полтавській області Володимир Федан інформував присутніх про відповідальність за порушення виборчого законодавства та про забезпечення охорони громадського порядку на території району. У своєму виступі Володимир Іванович прокоментував нормативні акти, які передбачають кримінальну та адміністративну відповідальність за порушення виборчого законодавства.

Про надання безоплатної вторинної правової допомоги Кременчуцьким місцевим центром інформувала представник центру Світлана Терещенко, яка ознайомила з основним завданням центру, а це – створення рівних можливостей для доступу осіб до правосуддя шляхом організації надання безоплатної вторинної правової допомоги, а саме забезпечення надання правових видів послуг. Окрім того, захист та здійснення представництва інтересів осіб, які мають право на безоплатну вторинну правову допомогу, в судах, інших державних органах, органах місцевого самоврядування, перед іншими особами та складання документів процесуального характеру.

Начальник районного управління юстиції Надія Коваленко ознайомила присутніх із переліком адміністративних послуг органів виконавчої влади, які будуть передані Центру надання адміністративних послуг.

Насамкінець голова районної ради Василь Мирошнеченко повідомив, ще це було останнє засідання координаційної ради у цьому скликанні.

 


Автор: Кобеляцька районна рада


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 жовтня 2015, 11:14 | Кобеляки | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації