Вхід | Реєстрація

Кобелячанин змагається в "Х-факторі"

Кобелячанин змагається в

17-річний Михайло Федоровський з Кобеляк підкорив суддів вокального шоу «Х-фактор» на телеканалі СТБ своєю харизмою і неймовірною енергією, а зал плескав хлопцю стоячи. Пройшовши кастинг, він боротиметься за перемогу в тренувальному таборі.

Михайло розповів в ексклюзивному інтерв'ю, як потрапив на проект і про свої враження після кастингу.

Михайло, ти давно займаєшся співом?

У дитинстві я дуже любив співати, але коли у мене почав ламатися голос, про спів довелося забути на 3 роки. Знову співати почав вже в ліцеї, потім пішов займатися в наш районний Центр культури, де і зараз мене часто запрошують виступати.

А хто надихнув поїхати на кастинг «Х-фактора»?

Так вийшло, що в Полтаву на передкастинг вирішив поїхати мій друг і запропонував мені з'їздити з ним за компанію. Але на телевізійний кастинг пройшов тільки я. Напевно, він образився на мене за це (сміється).

Несподівано було почути 4 «так» від суддів, чи ти був впевнений у своїй перемозі?

Коли я йшов на кастинг, думав, що мій голос не достатньо сильний, щоб пройти далі, адже я бачив багатьох хороших виконавців, яким відмовляли. Тому я мріяв отримати 2 позитивних відповіді від суддів, щоб не було прикро. Після виступу я почув «так» від Сосєдова і подумав: «Ну все, Сосєдов закохався». Потім Ніно Катамадзе сказала «так», після чого я взагалі зрадів, адже отримав те, що хотів. Але коли Андрій Хливнюк та Ігор Кондратюк теж дали схвалення, емоції не був межі: хотілося кричати, обіймати маму і всім пошвидше розповісти про це.

Після виходу програми в ефір тебе стали впізнавати на вулицях?

Так, я навіть коли за хлібом виходжу, мене всі вітають, хвалять. У соціальних мережах щодня з'являється багато нових заявок в друзі, всі пишуть, хочуть спілкуватися.

Що ти можеш побажати учасникам, які хочуть спробувати свої сили на талан-шоу, але бояться відмови?

Я раніше теж думав, що це страшно, але коли потрапив на кастинг, зрозумів, що все чесно і справедливо, а боятися нічого. Головне, вірити в свої сили і тоді ти досягнеш, чого хочеш.

Чи зможе хлопець з Кобеляк так само успішно підкорити суддів у тренувальному таборі, дивіться у суботу, 17 жовтня о 19:00 в ефірі вокального шоу «Х-фактор» на телеканалі СТБ.

 


Автор: 0532 — сайт міста Полтава


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 жовтня 2015, 12:02 | Кобеляки | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації