Вхід | Реєстрація

На Полтавщині вантажівка в’їхала у дитячу кімнату

На Полтавщині вантажівка в’їхала у дитячу кімнату

14 жовтня по вулиці Котлова в місті Кременчук Полтавської області бензовоз "Рено Магнум" врізався в житловий будинок. Зніс металеву огорожу і в'їхав у стіну дитячої спальні.

50-річний водій вантажівки хотів обігнати велосипедиста, який різко виїхав на дорогу. Щоб це зробити, різко повернув праворуч. Не втримав кермо і заїхав у будинок. Автомобіль зруйнував стіну, вікно. Цегла посипалася на дитячt ліжко. В ньому, на щастя, нікого не було.

Господарі будинку - молода сім'я, яка має маленьку дитину. За їх словами, за півгодини до аварії вони перенесли дитину з кімнати тому що віо асильно плакала.

"Вантажівка знесла несучу стіну. Відомо, що сім'я робить ремонт у будинку. Водій "Рено" пообіцяв сплатити всі збитки, - розповіла Ганна Васенко з Кременчуцького міського відділу міліції. - Щоб забрати автомобіль з двору, підігнали спеціальну техніку. Щоб не допустити того, щоб стіна і далі розвалилася".



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 жовтня 2015, 15:39 | Кременчук | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації