Вхід | Реєстрація

10 жовтня в Кобеляках пройшли міні-футбольні змагання серед ветеранів

10 жовтня в Кобеляках пройшли міні-футбольні змагання серед ветеранів

Їх організували та провели Володимир Гречаний, Валерій Женгура і Геннадій Вусань (клуб футбольних уболівальників «Маленькі Сови-2»), а також Володимир Дрига, який виконав роль головного судді. Фінансову допомогу надав Роман Матюхов.

Місцем проведення турніру організатори обрали хокейне поле, яке розташоване в мікрорайоні Солонці.

Про підготовку до спортивного заходу тижневику «ЕХО» розповів Володимир Гречаний. Він сказав:

— Ідея організувати в Кобеляках міні-футбольний турнір серед ветеранів виникла одразу після перемоги збірної нашого району у чемпіонаті, який проводили в Нових Санжарах. Для участі в новосанжарських змаганнях Володимир Дрига, крім дрижанських футболістів, зібрав кращих спортсменів району. А потім ми, посовітувавшись, вирішили, що в нас також вистачає любителів цієї гри. До заходу долучились кобеляцькі, дрижанські, красненські «ветерани» і клуб «Маленькі Сови-2».

Турнір організатори вирішили присвятити пам’яті місцевого футболіста Анатолія Власенка, на прізвисько Деркач.

Змагання проходили за коловою системою. Лідерами серед колективів стали кобеляцькі «Ветеран» та «Маленькі Сови-2». У заліку першої команди були два виграші. «Сови» переграли дрижан, але зіграли внічию з представниками Красного. Саме зустріч між кобелячаними і була вирішальною в турнірі.

Протягом першої п’ятнадцятихвилинки жоден із колективів не зумів відкрити рахунок. А от у другій половині матчу голом за «ветеранів» відзначився Сергій Покидько. Це був єдиний м’яч, зафіксований у цій грі. Отож, перемогу у міні-футбольному турнірі пам’яті Анатолія Власенка здобуває кобеляцький «Ветеран».

Організатори вручили переможцям перехідний кубок і висловили сподівання, що ці змагання отримають статус традиційних та проводитимуться щорічно. По завершенню турніру на учасників чекав святковий обід.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 жовтня 2015, 16:31 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації