Вхід | Реєстрація

271 тисяча — на благоустрій

271 тисяча — на благоустрій

У Кобеляках за кошти міської ради проводиться ремонт тротуару та встановлено дитячий майданчик.

У понеділок в райцентрі одночасно розпочалися два заходи з благоустрою. Із самого ранку працівники товариства «Кобеляцький Будсервіс» почали довгоочікуваний капремонт тротуару по вулиці Червоноармійській, а на території навчально-виховного комплексу № 1 «водоканалівці» встановлювали дитячий майданчик.

Коментар із приводу ремонтних робіт надав секретар міськради Сергій Галушко. Він пояснив, що асфальтне покриття відновлять на відрізку між вулицями Шевченка та Жовтневою, оскільки у цьому місці воно майже повністю зруйноване.

— Якщо погодні умови будуть сприятливими, то шляховики постелять близько 400 погонних метрів асфальту шириною два метри, — говорить Сергій Станіславович. — Ці роботи стали можливими завдяки додатковим надходженням у бюджет міста (220 тисяч гривень). Крім того, ми завчасно виготовили проектно-кошторисну документацію та провели державну експертизу.

Щодо встановлення дитячого майданчика на території НВК № 1 Сергій Галушко нагадав, що міська влада раніше анонсувала його появу і чекали лише, доки виготовлять замовлення.

— Ігровий комплекс керівництво міськради придбало за 50 900 гривень. Він складається з дев’яти елементів, до яких входять гойдалки, карусель та ігровий комплекс.

Секретар міськради нагадав, що це вже четвертий дитячий майданчик, придбаний у 2015 році для кобеляцької малечі:

— До цього комплекси з’явились у ЗОШ № 2, сквері Центральний та мікрорайоні Ведмедівка. Далі плануємо придбати і встановити ігрові майданчики на Солонцях, Ковжежі та у Валявському садку.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 жовтня 2015, 12:44 | Кобеляки | Суспільство
1. контроль / 8 листопада 2015, 17:19
Інтересно хто убрав коментарі про погану якість ремонтів доріг виконаних Будсервісом і про те як збагатились керівники цієї організації покупили будинки квартири когось зачепило
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації