Вхід | Реєстрація

Вихованці Калитки стали четвертими в області

Вихованці Калитки стали четвертими в області

20-21 жовтня у Миргороді відбувся фінал дитячо-юнацької футбольної ліги області серед команд юнаків 2002 року народження. Участь у цих змаганнях взяла команда юнаків Кобеляцької ДЮСШ (тренер Сергій Калитка).

Усього до фінальної частини потрапили 8 команд. Вони були розділені на 2 підгрупи.

Першими суперниками кобелячан стали спортсмени з села Велика Рублівка Котелевського району. Їх наші хлопці обійшли з рахунком 3:0.  Наступний матч вихованці Калитки виграли з результатом 2:1 в команди Полтавського ДЮСШ ім. Горпинко. Свою третю зустріч кобелячани провели з миргородцями. Вона завершилась із нічийним рахунком 0:0.

У результаті і кобелячани, і миргородці набрали по сім очок та забили й пропустили однакову кількість м’ячів (5:1). Отож, переможець групи, згідно з регламентом змагань, визначився за додатковим показником: жовті та червоні картки футболістів.
На жаль, у нашої команди було 2 жовтих картки і право грати за 1-ше місце здобула команда господарів.

У грі за третю сходинку п’єдесталу кобеляцькі спортсмени поступились команді «Молодь» з Полтави із рахунком 0:1.

Друге місце в турнірнірній таблиці зайняли миргородські футболісти. Переможцями обласних змагань стали вихованці полтавської  «Ворскли».

 


Автор: Відділ освіти Кобеляцької РДА


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 жовтня 2015, 09:49 | Миргород | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації