Вхід | Реєстрація

Кобелячани перемагають в обласних змаганнях з волейболу

Кобелячани перемагають в обласних змаганнях з волейболу

21 жовтня в Кобеляцькому спортивному комплексі «Іскра» відбулися обласні змагання з волейболу між вихованцями дитячо-юнацьких спортивних шкіл та спеціалізованих дитячо-юнацьких шкіл олімпійського резерву. Свої сили випробовували юнаки 1999-2000 років народження.

У цих змаганнях взяли участь 5 команд:  Кобеляцька ДЮСШ (тренер Роман Солошенко), Великобагачанська ДЮСШ, Карлівська ДЮСШ, Полтавська СДЮСШОР №2 та Миргородська ДЮСШ.

Змагання проходили за коловою системою. У результаті проведених ігор міста розподілилися таким чином: 1-ше посіла команда Кобеляцької ДЮСШ, 2-ге — Миргородська ДЮСШ, 3-тє — Карлівська ДЮСШ, 4-те —  Полтавська СДЮСШОР №2,  5-те — Великобагачанська ДЮСШ.

До складу нашої команди увійшли: Гузченко Олексій, Попруга Дмитро, Магар Володимир, Тіглий Руслан, Ісип Михайло, Жорняк Дмитро, Руденко Данило, Григоренко В’ячеслав, Сорока Денис, Булгаков Володимир і Пелюхня Руслан.

 


Автор: Відділ освіти Кобеляцької РДА


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 жовтня 2015, 10:13 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації