Вхід | Реєстрація

Прислушался к отцовскому совету и купил мобильный телефон Nokia

Прислушался к отцовскому совету и купил мобильный телефон Nokia

Недавно столкнулась с пустяковой, казалось бы, проблемой. Я разбил свой мобильный телефон. Признаться честно, немного даже обрадовался, когда это случилось, поскольку пользовался им последние восемь лет. И вот я стал перед выбором: какой телефон приобрести. В принципе, все функции, отвечающие современному девайсу, есть в моем планшете. Но ведь намного удобнее, когда твой мобильный оснащен оперативной системой и поддерживает все программы.

Компаний, которые производят мобильные телефоны, сегодня довольно большое количество. В каждом магазине, где продают девайсы, консультанты рекомендуют те мобильные, которые им выгодно продать. И таких советчиков в самом маленьком городке насчитается почти десяток. Цены на товары в каждой торговой точке разные, если это, конечно, не сеть магазинов.

Тогда я вспомнил, что отец всегда рекомендовал мобильные телефоны Nokia. Не знаю почему, но других сотовых он не признавал. У его друзей были девайсы иных производителей, но папа доверял только этой компании. Дело в том, что он еще с совковых времен работал дальнобойщиком. К сожалению, даже в наши дни у мобильных операторов случаются проблемы с передачей сигнала, а тогда они были регулярно. Вышек было мало и поймать связь не всегда удавалось. Но мобильные телефоны Nokia славились своим качеством приема, за что отец и уважал этого производителя. Но не могу с уверенностью сказать, что другим девайсам это было не под силу.

Побывав в нескольких торговых точках нашего города и послушав надоедливых консультантов, которые не прислушивались к моим пожеланиям, а твердили заученные наизусть фразы о мобильных новинках, я решил воспользоваться Интернетом. Но не стал выбирать мобильный телефон в интернет-магазинах, а обратился к MagaZilla (http://m.ua). Это каталог, в котором представлено детальное описание многих девайсов и цен на них. Но здесь не продают мобильные телефоны, а помогают клиенту купить их по лучшей цене. То есть, в MagaZilla содержится информация более тысячи магазинов. Кроме того, посетитель может просмотреть фото и видео галереи с товаром, который его заинтересовал, прочитать отзывы обладателей этих девайсов. Но самое главное, что в MagaZilla представлены почти все интернет-магазины, работающие в городах нашей страны.

Но я, просмотрев интересующие меня модели девайсов, не долго думая, прислушался к отцовскому совету и купил мобильный телефон Nokia. И, заметьте, сделал этот выбор самостоятельно, хорошо обдумав. И даже не пришлось спрашивать мнение советчиков, которые не дают покоя, когда переступаешь порог магазина.


Автор: Евгений Погребняк
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 жовтня 2015, 01:24 | Кобеляки | Суспільство


1. Чудо Юдо / 29 жовтня 2015, 09:38
2.Миролюб
«На іврит, чи що? Руський він і є "родной" для нащадків Київської Русі.»

Чи головою стукнувся, чи що?:)
ЧИ знову граємо словами "руський-російський" як люблять робити деякі ідеологи "Руського міра"? Петя Перший колись розумно вирішив Московське царство назвати Росією, щоб з Руссю легше ототожнювати.
2. Миролюб / 29 жовтня 2015, 10:31
5.Чудо Юдо
«Петя Перший колись розумно вирішив Московське царство назвати Росією, щоб з Руссю легше ототожнювати.»

Вивчай свою історію, якщо ти не іудей. Тобі Мазепою голову затуркали так звані патріоти. Від сучасної, так званої Європи до Сибіру включно, була Тартарія. Карта її навіть є в Великій Британській енциклопедії, але тобі не показують. Потім була Київська Русь, яку поработив рівноапостольний іудохристиянством. Все інше від лукавого і спрямовано на знищення і закабалення славянських народів які тут проживали, будь то руських, в твоєиу розумінні, чи українців.
3. Миролюб / 29 жовтня 2015, 10:41
4.Рикошет
«
Приблизно так як англійський для корінного населення Америки.Глобалізм не приведе до добра.»

А ти не знаєш, де зараз корінне населення Америки? От там і ми будемо і вже дуже скоро. Мільйонів так з десять "зникне" вже після цієї зими. І українці, і руські - це жителі цієї землі, яку твоя Америка і хоче прибрати до рук по частинам проводячи політику глобалізації і скуповуючи все за допомогою долара, як це зробили з українцями, або завойовуючи зброєю. Що потім робити з населенням, у них відпрацьовано на практиці. А щодо мови, так вивчай витоки мови і багато чого побачиш. Хоча та ж таки Біблія прямо говорить про те, що колись на Землі була одна мова.
4. Миролюб / 29 жовтня 2015, 10:45
3.Юрий
«Не демонстрируй свое слабоумие.Историю учи. И конституцию почетай.»

Так вот я же и говорю: историю учи. А при чім тут брюсельска конституція, вже декілька разів переписана, до нащадків Київської Русі?
5. traktorist / 29 жовтня 2015, 10:48
2.Миролюб
«На іврит, чи що? Руський він і є "родной" для нащадків Київської Русі.»

6.Миролюб
«Вивчай свою історію, якщо ти не іудей. Тобі Мазепою голову затуркали так звані патріоти. Від сучасної, так званої Європи до Сибіру включно, була Тартарія. Карта її навіть є в Великій Британській енциклопедії, але тобі не показують. Потім була Київська Русь, яку поработив рівноапостольний іудохристиянством. Все інше від лукавого і спрямовано на знищення і закабалення славянських народів які тут проживали, будь то руських, в твоєиу розумінні, чи українців.»

7.Миролюб
«А ти не знаєш, де зараз корінне населення Америки? От там і ми будемо і вже дуже скоро. Мільйонів так з десять "зникне" вже після цієї зими. І українці, і руські - це жителі цієї землі, яку твоя Америка і хоче прибрати до рук по частинам проводячи політику глобалізації і скуповуючи все за допомогою долара, як це зробили з українцями, або завойовуючи зброєю. Що потім робити з населенням, у них відпрацьовано на практиці. А щодо мови, так вивчай витоки мови і багато чого побачиш. Хоча та ж таки Біблія прямо говорить про те, що колись на Землі була одна мова.»

Ну на х.я ви його займаєте?Та ще й на полнолуніє?
6. Миролюб / 29 жовтня 2015, 11:00
9.traktorist
«Ну на х.я ви його займаєте?Та ще й на полнолуніє?»

Повикидайте телевізори, бо у вас вже вивихи й без полнолунія.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації