Вхід | Реєстрація

Інна Коба стала селищним головою у Нових Санжарах

Інна Коба стала селищним головою у Нових Санжарах

На виборах голови у селищі перемогла колишня директор комунгоспу. Свого головного конкурента, Галину Курило, вона обійшла на півсотні голосів.

Хто стане наступним селищним головою Нових Санжар? Це питання цікавило всіх навіть більше, ніж перегони партій до районної та обласної рад. Іще до самих виборів було зрозуміло, що головна боротьба розгорнеться між діючим головою виконкому Інною Кобою та двома претендентами на мерське крісло: Галиною Курило, яка балотувалась від «Батьківщини», та Романом Павліченком, якого висунула «Партія простих людей». Також частина мешканців селища була переконаною, що великі шанси на перемогу має Борис Федоренко.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 жовтня 2015, 15:38 | Нові Cанжари | Політика


1. Микола / 29 жовтня 2015, 15:49
Жаль, що ми обираємо бездумно, тобто не розумом, а емоціями. Зостається побажати Інні успіхів і чекати, чи виконає свої обіцянки і чи буде з нею толк. Думаю, Река їй допоможе.
2. місцевий / 30 жовтня 2015, 12:28
1.Микола
«Жаль, що ми обираємо бездумно, тобто не розумом, а емоціями.»

Мені здається,що обирали ми саме розумом,а не емоційно,тому що Інна господарник ,активна та переживає за селище.Река А.О.зробив вірний вибір ,думаю тому що йому не байдуже майбутнє Н.Санжар.
3. гість / 30 жовтня 2015, 13:14
якась ця перемога висосана з пальця,підтримка в 600 голосів,як не мера,а сільського голови.з таким голосуванням треба було взвгалі не визнавати такі вибори що відбулися.але маємо що маємо,нехай санжарці і Інна задовольняється.Курило і Павліченко,це зовсім не персонажі виборів,виплили зарахунок Юлі І Каплінса.дурням як завжди везе.хуже якщо самі будем дурнями
4. Базаряни / 30 жовтня 2015, 14:44
Проти Інни багато негативу, особливо за незадовільно працюючі водогони та за тарифи на воду. А бачили ви, як вона уміє сперечатися з опонентами? Аж красніє, справжня базарна баба! Река таких і підбира, собі подобних, так шо Інна себе ще покаже. Хотя не вистачить у неї такого авторитету як у Реки, шоб за рахунок підприємців тротуари мостити, розочки сажати і всякі дурнуваті памятники встановлювати. На цьому вона вже не пропіариться, а підприємці зітхнуть полегшено...
5. Місцева / 30 жовтня 2015, 17:15
3.місцевий
«Мені здається,що обирали ми саме розумом,а не емоційно,тому що Інна господарник ,активна та переживає за селище.Река А.О.зробив вірний вибір ,думаю тому що йому не байдуже майбутнє Н.Санжар.»

та що Ви говорите? Правда ?! Інна - правильний вибір ? Все це туфта ( про активність, переживання і т.д. ) Вона нічого не робила доки просто була тимчасовим виконавцем обов’язків голови селищьної ради. Люди сиділи без води, дороги не ремонтувались, стало грязно . І Ви говорите що вона щось робила ? Вона тоді нічого не робила, а тепер тим більше нічого не робитиме, до влади ж дорвалася, а це все що їй було потрібно !!!
6. Галина / 30 жовтня 2015, 17:45
Тільки залишається дивуватися людській тупості чи глупості, незнаю як це назвати.Дуже легко сидіти і писати про незадовільну роботу водогону чи тарифи на воду. Водогону "сто лет в обед" , тарифи не з потолка взяті. Привикли жити при радянській владі, що все на шару, так не буває.За все треба платити, чи деякі діячі думають Леніна турнули, поскакали на ньому і вода буде по три копійки.НЕ БУДЕ. Халява закінчилась. Потрібно працювати,а Інна Олександрівна молодець, хоть і красніє, як справжня українська баба.Успіху їй у не легкій праці.
7. Дістало / 1 листопада 2015, 08:27
Я вважаю що тим кому за 65 потрібно зовсім заборонити на вибори ходити,в них ще Сталін в голові,або голосують де дядько, або тітка красивіші!!!!Теж стосується і кандидатів,наобирають баранів,а потім за наші гроші(платників податків) посилають їх на навчання,та ще командіровочні їм неслабі платять!ДІСТАЛО!!!!P.S.Повернути козацький звичай кидати на списи,і зразу кандидатів поменьшає)))
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації