Вхід | Реєстрація

Малюки вчили Карлсона Правил дорожнього руху

Малюки вчили Карлсона Правил дорожнього руху

У міському дитсадку «Золотий півник» пройшов «Тиждень безпеки».

Із 19 по 23 жовтня вихователі намагалися максимально доступно пояснити дітям основні правила безпечного поводження вдома, на вулиці та в місцях відпочинку. Також багато уваги було приділено розповідям про здоровий спосіб життя. Своєрідним неформальним гаслом заходу стали слова: мало любити життя, потрібно ще й добре поводитись. Навчання тривало і під час занять, і на прогулянках, і в процесі образотворчої роботи, під час ігор і спілкування з педагогами.

Відбулася виставка малюнків на тему «Безпека життя». Дітям розповіли, як безпечно поводити себе вдома, коли відсутні батьки, яку небезпеку несуть у собі отруйні рослини і гриби. Крім того, дітки разом із батьками виготовляли тематичні стінгазети.

23 жовтня вихованці трьох старших груп взяли участь у навчально-розважальному заході «Правила дорожнього руху». Під час нього діти поглиблювали свої знання щодо функцій і значення світлофора, назв і призначення дорожніх знаків, правил безпечного поводження на дорозі.

Ведуча Наталія Приймак запросила в гості до дітей Світлофора, Інспектора ДАІ, Бабу Ягу та Карлсона. Усі ролі, звичайно ж, виконували вихователі. Казкові герої демонстративно порушували Правила дорожнього руху. А діти разом із Світлофором та Інспектором ДАІ вчили їх. У ігровій формі дітки вчергове дізналися про те, що означають той чи інший колір на світлофорі та про що попереджають чи забороняють дорожні знаки. У ході розваги були проведені вікторини та рухливі ігри. Оцінювали результати розважального конкурсу члени журі: завідуюча дитсадком Любов Старостіна, методисти Людмила Волошко і Наталія Колінько. Музичний супровід забезпечила Наталія Вільхова.


Автор: Олена СІРА, вихователь дитсадка «Золотий півник»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
31 жовтня 2015, 10:19 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації