Вхід | Реєстрація

Вибори закінчилися – почалися обшуки

Вибори закінчилися – почалися обшуки

У п’ятницю, 30 жовтня, співробітники слідчого управління Полтавського УМВС провели обшук у офісі кобеляцького комунального підприємства Водоканал.

Під час оперативно-слідчих дій були вилучені документи щодо господарської діяльності підприємства. Слідчі, які проводили обшук, відмовилися коментувати подію, сказавши що редакція може отримати коментар у директора підприємства Івана Дяченка.

Також до редакції зателефонував начальник кобеляцького райвідділу внутрішніх справ Володимир Федан і сказав що може надати інформацію з приводу цієї події у межах чинного законодавства. Коментарі головних дійових осіб отримаємо згодом.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 жовтня 2015, 19:34 | Кобеляки | Суспільство


1. Масон Вазон / 30 жовтня 2015, 19:41
Валєра, чуєш, Шаріков, бігом відео дивись. тільки не впісяйся від радості. І коментуй, коментуй, що ти чув, що люди кажуть. І Сапармурада згадай обов’язково, і дурдом. А ще - про коб напиши, воно дуже актуально.
От тільки не буде з цього роя ні уя.
2. Правда / 30 жовтня 2015, 20:11
Філон чого ти скрізь носа сунеш?А ви Сан Санич не з того районом передчасно стали керувати краще б думали про благополуччя жителів міста а не про те як звільнити тепленькі місця своїм підпанкам
3. Лув / 30 жовтня 2015, 20:23
2.Правда
«Філон чого ти скрізь носа сунеш?А ви Сан Санич не з того районом передчасно стали керувати краще б думали про благополуччя жителів міста а не про те як звільнити тепленькі місця своїм підпанкам»

Опана! Я не поняв Правда, а чого ти Миколайовичу претензії пред’являєш? По моєму це його робота. скрізь носа сунути. і до чого тут Копелець? ти шо Првда думаєш, що обшук він організував? Та він - ніхто до сьгоднішнього дня. І думаю ніхтом і останеться. І не районом він керуватиме а містом Кобеляки.
4. Вася / 30 жовтня 2015, 20:32

Коментар видалено за порушення пункту 2.1 Правил користування сайтом
5. Правда / 30 жовтня 2015, 20:35
Ще не заходячи до приміщення він уже знав що там відбувається цікаво звідки?
6. Гість / 30 жовтня 2015, 21:10
Копелець тут ні при чому. У Водоканалі був крот Бур"ян, Іван його вигнав, ось обіжений і написав у ментовку. Обшук та вилучення документів зараз в Україні стандартні і звичні процедури. Менти забирають потрібні документи і все.
7. Правда / 30 жовтня 2015, 21:46
Час покаже всіх кротів
8. Лув / 31 жовтня 2015, 06:36
4.Вася
«Філон бездарне ще й продажне створіння пише замовні статті а інакше яким чином він опинився в місці де проводиться обшук »

Да, жаба українська потроху всіх торкає. Чуєш Васільок а чого ж ти тоді заходиш на сайт бездарного створіння і обговорюєш його бездарні і продажні статті. А він твої - ні. Чи ти в нас тоже відомий журналіст. Де читати тебе вАся?
9. гість / 31 жовтня 2015, 07:51
"Чиновников время от времени надо перетрахивать"-золоті слова Лукашенка.Чого в нього і порядок.А Ваню ще за "Водстрой" треба сажати.
10. Visitor / 31 жовтня 2015, 08:49
Теперь понятно откуда денежные средства у Дяченка! И за что он ездит за границу со своей подругой, по несколько раз в год, и это при том, что платит алименты!..
11. Гість / 1 листопада 2015, 01:48
Читаю і сміюся: моя дитина називає "тамарами" всіх кобнутих на голову жінок. І тут така))
12. подорожній / 1 листопада 2015, 04:50
Давно пора зайнятися.Бо Ваня з секретарем явно зарвалися.Подорожі по закордонах їм явно вилізуть боком.
13. Гість / 1 листопада 2015, 08:57
Нічого не буде...(розклад такий-налякати здоїти пожурити і дати ще більш заробітну роботу...

ВАНЬКО--не бзди...
14. Петлюрівець / 2 листопада 2015, 17:37
20.Громова
«В усих коментаріях прослідковується одне : не як покращити життя людей , що зробити , що відремонтувати чи побудувати , а у кого скільки бабла .хто куди іздив загоряти, кого посадити . кого наказати ! А ми будемо сидіти в кущах і сміятися. І чим ім буде гірше , тим нам буде краще! Який маразм !!! І хочу зазначити , що це суто кобеляцький гнилий менталітет!!!»

Дуже точний висновок на 100 відсотків.А ще розгляд і аналіз подій проводиться дописувачами не за правилима цивілізованого світу і нормами законодавтсва нашоі держави , а за " понятіями ".Хто зміг нечесно і легко збити купу грошей і землі той Герой, а всі інші лузери і невдахи...
15. експерт / 4 листопада 2015, 09:59
А все від того, що кожен повинен займатися своєю справою: будівельники -будувати. вчителі - вчити, лікарі - лікувати і т.п. А що у нас, всі погрязли в політиці та боротьбі за владу та портфелі. Супруненка від шматка відлучили - страдає бідний, Шкарбан вибори програв і чорний від таблеток, бо нічого більше не вміє як знущатися над людьми, Ісип вчитель, але в школу точно не піде на копійки. Треба щось змінювати у державі...
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації