Вхід | Реєстрація

У Лубнах відзначили ювілей Бориса Олійника

У Лубнах відзначили ювілей Бориса Олійника

Лубенці  відзначили 80-річчя класика сучасної української  літератури  поета Бориса Олійника. На  літературно-музичний  вечір «Б’ють у крицю літа…» до центральної районної бібліотеки ім. В. Малика  зібралися  шанувальники творчості  майстра поетичного слова , справжнього громадянина  та патріота . Член Спілки письменників України Раїса Плотникова  поділилася власними  враженнями від  зустрічей з поетом та спогадами про спільну  роботу   в Українському фонді культури, згадала його мудрість філософа та незмінне почуття гумору. Голова  Лубенського літературного об’єднання ім. Донченка Олександр Міщенко відзначив виняткове уміння  метра  поетичним словом боротися  за високі моральні цінності та всенародні інтереси.

У читальній залі лунали відомі кожному українцю пісні на вірші  неперевершеного майстра слова, його  ліричні та патріотичні поезії у виконанні Ніни Махно, Валентини Сьомак, Марії Бровар та  Оксани Василенко.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 листопада 2015, 16:19 | Лубни | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації