Вхід | Реєстрація

Чи покарають даішників? (Оновлено)

Чи покарають даішників? (Оновлено)

2 листопада на каналі YouTube з’явилося відео, у якому працівники ДАІ нібито беруть гроші у водіїв вантажівок.

Його відзняли активісти громадської організації «Інформаційний центр Дорожний контроль України». Подія відбувається на стаціонарному посту №2, що знаходиться у Кобеляцькому районі, біля повороту на Сухинівку. Головні герої сюжету — співробітники Кобеляцької роти ДПС. Кореспонденти «ЕХО» дізнавалися, які заходи вжиті районним та обласним керівництвом із приводу цієї ситуації.

Спершу ми зв’язалися з начальником взводу Василем Кіптілим. Він розповів, що обласному керівництву відомо про цей випадок. Наразі проводиться перевірка. Даішники, які фігурують у цьому відео, продовжують виконувати свої службові обов’язки, доки не будуть з’ясовані всі обставини.

Щоб докладніше дізнатися про деталі перевірки, кореспонденти зателефонували до прес-центру обласного управління ДАІ. Та наші спроби не увінчались успіхом. У черговій частині нам повідомили, що у зв’язку з реорганізацією цієї структури вони не зможуть надати роз’яснення.

Як бачите, поки що нам не вдалося отримати змістовної відповіді. Та це не означає, що ми облишимо цю справу. Навпаки, ми знову звернемось уже до нового керівництва поліції. І не залишимо цю справу до тих пір, доки не дізнаємось, чи понесуть покарання співробітники Кобеляцької роти ДПС.


Автор: Олександр ДІДЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 листопада 2015, 11:44 | Кобеляки | Цікаве
1. коля педченко / 10 листопада 2015, 15:26
Серьога Бес казав то не правда
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації