Вхід | Реєстрація

Миргородець побив ломом односельця за капусту

Миргородець побив ломом односельця за капусту

28-річний мешканець Миргородського району виявив крадіжку капусти на городі, та запідозривши односельця – пішов його «провчити».

Виявивши крадіжку овочів на городі, потерпілий не пішов до правоохоронних органів, а попрямував до раніше судимого односельця. На його думку, саме він його обікрав.

Узяв металеву монтировку, сів на велосипед та поїхав до кривдника. Вдерся до кімнати будинку, де спав господар. Не вагаючись, монтировкою наніс декілька ударів по ногам відпочиваючому чоловіку, після чого попрямував додому.

Після побиття потерпілий був терміново доставлений до Миргородської центральної районної лікарні.

Лікарі діагностували у чоловіка тяжкі тілесні ушкодження, небезпечні для життя в момент заподіяння, а саме відкритий уламковий перелом великогомілкової кістки.

Як повідомив начальник Миргородського відділу поліції Василь Овчаренко:

- Наразі з 28-річним правопорушником працюють слідчі. Йому вже оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). За такі протиправні діяння законодавець передбачив відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.


Автор: За матеріалами Миргородського відділу ГУНП в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 листопада 2015, 15:16 | Миргород | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації