Вхід | Реєстрація

Кубок Полтавської області з боротьби на руках

Кубок Полтавської області з боротьби на руках

28 листопада в Полтаві відбувся відкритий кубок Полтавської області з армспорту пам’яті видатного тренера Олійника С.М. В змаганнях взяли участь команди Черкас, Миколаїва, Харкова (СК «Пантера» та ХНМУ), Полтава «Колос», Полтава-молодь, Кременчук «Титан», Козельщина ДЮСШ, Хорольського аграрного коледжу, Кобеляцького району. З десяти команд Кобелячани в загальному заліку посіли перше місце, друге місце за командою Полтава «Колос», третє посіла команда Полтава –молодь. В особистому заліку кобелячани вибороли такі нагороди:

чемпіонами стали
Дмитро Жимбей – 55 кг
Олег Жимбей- 60 кг
Марина Левченко – 50 кг
Людмила Деменко,- 55 кг
Ліна Деменко - +60 кг

друге місце посіли
Олена Таранушич – 50 кг
Тетяна Дмитренко – 60 кг
Яніна Назарько - +60 кг

треті місця посіли
Володимир Литвин- 55 кг
Михайло Федоровський – 85 кг
Діана Демченко- 50 кг
Богдана Китаста – 60 кг
Альона Сіроштан - +60 кг
Вадим Халява – 70 кг

четверте місце виборов Вадим Литвин, Євген Булавка, п’яте виборола Катерина Халява, Шості місця посіли Роман Тристан,Олег Вініченко. За команду Полтава «Колос» чемпіонами стали кобелячани Руслана Кулик та Василь Ткаченко.

В кубку Полтавської області з пара-армспорту перемогу здобув Владислав Корецький до 70 кг (Комендантівка), друге місце посів Анатолій Андрейко +80 кг (Кобеляки), четвертим Став Ігор Куба до 70 кг (Кобеляки), серед жінок , перше місце виборола Тетяна Лисаченко (Кобеляки).


Автор: Наш кор.


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 грудня 2015, 10:12 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації