Вхід | Реєстрація

Юрій Марченко — голова Козельщинської районної ради

Юрій Марченко — голова Козельщинської районної ради

Нещодавно відбулася перша сесія Козельщинської районної ради 7 скликання. У роботі сесії взяли участь голова районної державної адміністрації Олександр Перепелиця, перший заступник голови райдержадміністрації Олександр Троцький, сільські та селищні голови, керівники підприємств, установ і організацій району та представники засобів масової інформації.

Відкрив засідання сесії голова районної виборчої комісії Віктор Вяткін. Він поінформував присутніх про підсумки виборів депутатів районної ради, що відбулися 25 жовтня 2015 року та визнання повноважень депутатів. Також голова районної виборчої комісії  повідомив, що на підставі Закону України «Про місцеві вибори» норма представництва в районній раді – 26 депутатських мандатів, які є представниками 7 політичних партій, а саме: Аграрна партія України – 6, ВО «Батьківщина» - 5, «Блок Петра Порошенка «Солідарність» - 4, «Рідне місто» - 4, Радикальна Партія Олега Ляшка - 3,  «Партія простих людей Сергія Капліна» - 2, політична партія «Опозиційний блок» -2.
Отже депутати новообраної ради 7 скликання набули повноважень та розпочали свою роботу.

Відповідно до законодавства, депутати обрали тимчасову Президію із числа депутатів ради – представників партій, які набрали айбільшу кількість голосів та доручили вести пленарне засідання депутату районної ради Олександру Троцькому.
Далі для забезпечення проведення виборів шляхом таємного голосування депутати обрали лічильну комісію в кількості 7 чоловік – по одному депутату від кожної партії.

На посаду голови районної ради від різних політичних сил висунули двох кандидатів – Юрія Марченка («Блок Петра Порошенка «Солідарність») та Анатолія Срібного («Рідне місто»).

Далі відбулося таємне голосування. За результатами якого головою районної ради було обрано Юрія Марченка. Новообраний голова районної ради подякував дупутатам за підтримку та надану високу довіру, наголосивши на тому, що працюватиме прозоро, відкрито. Також голова районної ради побажав новообраним депутатам гідного виконання депутатських повноважень та закликав депутатів до конструктивної роботи та співпраці на благо Козельщинського краю.

Далі депутати затвердили Положення про постійні комісії та затвердили їх склад.

Козельщинська районна рада
 


Автор: Козельщинська районна рада


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 листопада 2015, 15:20 | Козельщина | Політика
1. юрій / 30 листопада 2015, 21:12
Ригіонал,Марченко очолив Козельщинську райраду.Цього разу проліз від Солідарності.Не дивно що провладний блок провалив вибори по району.Хто ж буде голусувати за такого бездаря.
2. авпролд / 16 лютого 2016, 22:05
бочки рачки гунжелі і т п
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації